Merhaba Size Bir Önerim OLacak Su en az 20 mesaj gelenegini lutfne kaldırın pmlerde zor oluyor
Bir zamanlar seninde 10 mesajın vardı Uğur.Kemalist demiş ki:Siteye bir katkısı olmayan arkadaşların zorluk çekmesi umrumuzdamı sence ?
10 konuya teşşekür yazdım 20 oldu ?JasonWalker demiş ki:Bir zamanlar seninde 10 mesajın vardı Uğur.Kemalist demiş ki:Siteye bir katkısı olmayan arkadaşların zorluk çekmesi umrumuzdamı sence ?
Extraloob asla msn üzerinden iletişime geçmez.muttigirgin demiş ki:beyler cok acil bisi sorucam simdi bana takaslık icin bir arkadas geldi 20 ytl yatırdıgını iddaa etti ve bana mailto:[email protected] diye bir msn verdi takas buradan olacakmıs tek sorum sizin bu mail adresi ile bir alakanız var mı?
Extraloob.com yönetimi asla MSN veya benzeri araçlardan sizinle iletişime geçmez.muttigirgin demiş ki:beyler cok acil bisi sorucam simdi bana takaslık icin bir arkadas geldi 20 ytl yatırdıgını iddaa etti ve bana mailto:[email protected] diye bir msn verdi takas buradan olacakmıs tek sorum sizin bu mail adresi ile bir alakanız var mı?
öyle salak saçma rakamlardan oluşan bir msn adresimiz mevcut değil.muttigirgin demiş ki:beyler cok acil bisi sorucam simdi bana takaslık icin bir arkadas geldi 20 ytl yatırdıgını iddaa etti ve bana mailto:[email protected] diye bir msn verdi takas buradan olacakmıs tek sorum sizin bu mail adresi ile bir alakanız var mı?
O yazmak istemedi 10 da kaldı? Siteyle bağlantısı yok mu?Kemalist demiş ki:10 konuya teşşekür yazdım 20 oldu ?JasonWalker demiş ki:Bir zamanlar seninde 10 mesajın vardı Uğur.Kemalist demiş ki:Siteye bir katkısı olmayan arkadaşların zorluk çekmesi umrumuzdamı sence ?
Topic amacından saptı Bekleyin biraz bi araştırayım sonra dönerim sizemuttigirgin demiş ki:Peki Beyler bana takaslık char bulabilir misiniz? 86 Lv Full İnt Nuker Charım Var Aege Serverında İlginiz İcin Simdiden Cok Tesekkurler Kazıktan Kurtuldum
Bağlantı ayrı şey katkı ayrı şey , 20 mesaj bile yazmaya üşeniyorsan yaşama daha iyi.JasonWalker demiş ki:[
O yazmak istemedi 10 da kaldı? Siteyle bağlantısı yok mu?
Sen bana öl mü demek istiyon?Kemalist demiş ki:Bağlantı ayrı şey katkı ayrı şey , 20 mesaj bile yazmaya üşeniyorsan yaşama daha iyi.JasonWalker demiş ki:[
Hem ben hem dünya içinJasonWalker demiş ki:Sen bana öl mü demek istiyon?Kemalist demiş ki:Bağlantı ayrı şey katkı ayrı şey , 20 mesaj bile yazmaya üşeniyorsan yaşama daha iyi.JasonWalker demiş ki:[