CHaKaLL
Öğretiyorum
siteye üye oldum botu indirdim.paypal dan satın almak için uğraşıyorum fakat hata veriyor
- Resim Silinmiş.
bunun çözümü nedir ?
- Resim Silinmiş.
bunun çözümü nedir ?
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
giriş yaptınız mı paypal'a ?CHaKaLL demiş ki:siteye üye oldum botu indirdim.paypal dan satın almak için uğraşıyorum fakat hata veriyor
- Resim Silinmiş.
bunun çözümü nedir ?
sitede oluşturduğunuz üyelik ile admin e pm atarsanız o size gönderecektir bot id siCHaKaLL demiş ki:parayı yatırır yatırmaz download diye bir sayfa çıktı sanırsam botu kullanabilirim dimi?
evet kullanabilirsin.CHaKaLL demiş ki:parayı yatırır yatırmaz download diye bir sayfa çıktı sanırsam botu kullanabilirim dimi?
eetCHaKaLL demiş ki:bot ıd si siteye üye olurken kendi oluşturduğumuz bot ıd simi?
CHaKaLL demiş ki:ee kendi oluşturduğum bot ıd sini yazdım sağ yukarıda wrong die error verdi.peki bot şifresi site şifremiz mi oluyor yoksa onu adminden mi tahsis edeceğiz?
Xanthos demiş ki:evet kullanabilirsin.CHaKaLL demiş ki:parayı yatırır yatırmaz download diye bir sayfa çıktı sanırsam botu kullanabilirim dimi?
Forum nick ile bot user name farklı yapmışsındır umarım. forum şifren ve bot şifren aynı.![]()
şifrenizin yanlışlığından dolayı veriyo o hatayıCHaKaLL demiş ki:tamam bot ıd mi yazıyorum forum şifremide yazıyorum bot a sağ üstte wrong credentianls diye bir error veriyor.bunun sebebi nedir?