salih30 demiş ki:bende aldım süper bence diğer botlardan + sı daha hızlı kasıyor hemde clientless olayı var ... böyLe giderse diğer botlar tarih olur![]()
yok ole bişe inanmayın bole hurafelere adam bottan para kazanmak varken niye soysun carı bot zaten 10 numara geleceği parlak neden kendini lekelesinkiimam44 demiş ki:bide charları soymasa daha güzel olucaktı :) yaptığım istihbaratda charları gümletiyorlarmış aman dikkat !!!!
martiyn demiş ki:yok ole bişe inanmayın bole hurafelere adam bottan para kazanmak varken niye soysun carı bot zaten 10 numara geleceği parlak neden kendini lekelesinkiimam44 demiş ki:bide charları soymasa daha güzel olucaktı :) yaptığım istihbaratda charları gümletiyorlarmış aman dikkat !!!!
ben teşekkür ederim okan abi bir dahaki ay gene sizdeyimextraloob demiş ki:salih30 demiş ki:bende aldım süper bence diğer botlardan + sı daha hızlı kasıyor hemde clientless olayı var ... böyLe giderse diğer botlar tarih olur![]()
bziden aldığınız için çok teşekkür ederiz![]()
![]()
![]()
eet aynen öyle pc nin kaldırabildiği kadar client açabiliyorsunMaRJiNaL demiş ki:clientless den kastınız softmod gibi mi![]()
Hepsinide bota koyabiliyormuyuzsalih30 demiş ki:eet aynen öyle pc nin kaldırabildiği kadar client açabiliyorsunMaRJiNaL demiş ki:clientless den kastınız softmod gibi mi![]()
![]()
eet koyabilirsinHeartLess demiş ki:Hepsinide bota koyabiliyormuyuzsalih30 demiş ki:eet aynen öyle pc nin kaldırabildiği kadar client açabiliyorsunMaRJiNaL demiş ki:clientless den kastınız softmod gibi mi![]()
![]()
![]()
![]()
training place kısmında, use script settings seçersen kendi gidiyoustameen demiş ki:SM yi beklemekten sıkılınca bende satınaldım. clientless olarak kullanımı güzel. şu an tek bi char kasıyorum. malum asıl charlarımın soyulmasını istememşahsi testlerim bitince diğer charlarıda sokarım oyuna. beni kıllandıran birşey olmadı ama sorun şu. ben charı kasma yerine getiremedim towndan.