HayırDukeNukem demiş ki:wifi varmı bunda

![]() |
HayırDukeNukem demiş ki:wifi varmı bunda
Sahibinden.com'da en bu telefonu en ucuza satan benim, herkes 180 - 250 arası fiyat yazmışEliteTurk demiş ki:Nokiadan başka telefon kullanmadım hiç ama güzel telefondur bu bilirim piyasa fiyatı ikinci el lerde 100 ile 150 arasında sende bu fiyat aralığında satmak istiyorsun isteyen alsın derim pazar ola.![]()
sanırım ben diğer serilerle karıştırdım .Lenneth demiş ki:Sahibinden.com'da en bu telefonu en ucuza satan benim, herkes 180 - 250 arası fiyat yazmışEliteTurk demiş ki:Nokiadan başka telefon kullanmadım hiç ama güzel telefondur bu bilirim piyasa fiyatı ikinci el lerde 100 ile 150 arasında sende bu fiyat aralığında satmak istiyorsun isteyen alsın derim pazar ola.![]()
![]()
OlabülürEliteTurk demiş ki:sanırım ben diğer serilerle karıştırdım .Lenneth demiş ki:Sahibinden.com'da en bu telefonu en ucuza satan benim, herkes 180 - 250 arası fiyat yazmışEliteTurk demiş ki:Nokiadan başka telefon kullanmadım hiç ama güzel telefondur bu bilirim piyasa fiyatı ikinci el lerde 100 ile 150 arasında sende bu fiyat aralığında satmak istiyorsun isteyen alsın derim pazar ola.![]()
![]()
![]()
Eyvallah panpiçuloAphrodite demiş ki:Gökhan reklam yaparım itinayla ama manevi bi değer var ortada yani![]()
Şaka maka hayırlı satışlar![]()