.
Saolasın.Hemen editliyorumTheRage demiş ki:İlk birkaç resimdeki küfürleri editlersen sevinirim..
Ps:hayırlı satışlar![]()
yahoonun sıfresını değistırmısssın soruyorum değistırmedım dıosun ıt herıfiN_The_FiRe demiş ki:1- Dolandırıcı fln değilim.
2- İlk ben ıd ve pass vericem dedin bnde tmm dedim.Bn zorlama yapmadım !
3- 2 kere code 1 kerede gizli cevabını yanlış girdiğim için 10 dkkalık ceza geldi !
Yalan konuşmaTurkBoy demiş ki:yahoonun sıfresını değistırmısssın soruyorum değistırmedım dıosun ıt herıfiN_The_FiRe demiş ki:1- Dolandırıcı fln değilim.
3- 2 kere code 1 kerede gizli cevabını yanlış girdiğim için 10 dkkalık ceza geldi !
yahooyla sronun sıfreyı aynıydı zaten hıc bısey bılmıom ayağına yatıoduniN_The_FiRe demiş ki:Yalan konuşmaTurkBoy demiş ki:yahoonun sıfresını değistırmısssın soruyorum değistırmedım dıosun ıt herıfiN_The_FiRe demiş ki:1- Dolandırıcı fln değilim.
3- 2 kere code 1 kerede gizli cevabını yanlış girdiğim için 10 dkkalık ceza geldi !Sen bana yahoonun şifresini deil sro gizli cevabını verdin
Forumda argodan ve Küfürden kaçınınız!!!!!!!TurkBoy demiş ki:yahoonun sıfresını değistırmısssın soruyorum değistırmedım dıosun ı* herıfiN_The_FiRe demiş ki:1- Dolandırıcı fln değilim.
o yuzden sıfrelerı baban değistırdı herhaldeiN_The_FiRe demiş ki:Ben snn mailinin şifresini mi değiştiridim yhaYahoo nun sitesine bile girmedim.Ayrıca sro gizli yanıtının yahoo nun şifresi olduğunu bilmiodum
![]()
Charın şuan bnde mi ? ,yok Ne konuşuyosun halaTurkBoy demiş ki:o yuzden sıfrelerı baban değistırdı herhaldeiN_The_FiRe demiş ki:Ben snn mailinin şifresini mi değiştiridim yhaYahoo nun sitesine bile girmedim.Ayrıca sro gizli yanıtının yahoo nun şifresi olduğunu bilmiodum
![]()
senın gıbı salaklara char kaptırcak goz warmı bendeiN_The_FiRe demiş ki:Charın şuan bnde mi ? ,yok Ne konuşuyosun halaTurkBoy demiş ki:o yuzden sıfrelerı baban değistırdı herhaldeiN_The_FiRe demiş ki:Ben snn mailinin şifresini mi değiştiridim yhaYahoo nun sitesine bile girmedim.Ayrıca sro gizli yanıtının yahoo nun şifresi olduğunu bilmiodum
![]()
![]()
bole bı mal ınsandan nasıl bırı char alabılır S:iN_The_FiRe demiş ki:Ewt Ewt afrm![]()