Bazı insanlar zıplıyor gemiye geçiyor, bense kaldım görevde kalmadı. ne bu ya? yardın edin pls

Gemiye erişim yasaktır, diyor. .... hangi görevi yapmalıyım bunun için? fakat görevde kalmadı gördüğüm kadarıyla adada... hangisi

Galiba ittifak tarafındasınız,

L tusuna basarak kalan gorevlerınıze bakabılırsınız,

7 LvL'de olduğunuz haritadaki görevleri bitirmeniz imkansız mutlaka eksik görevleriniz vardır.

ittifak tarafta ne demek? L tusuna basıyorum ve hiç bişi yok seçeneklerdede.... dandik gelmeye basladı bu oyun, hep böyle ugrasacaksak... olmazkı

Sıkıldım ittifak dediğin, karşı karakterlerden açtım... cok cabuk lvl aldım. cok daha kolay sanırım diğer taraf warrior yaptm

7 levelde L harfindeki görev listeniz boş ise yapmadıgınız bir sürü görev var demektir M bastıgınızda isim yazan her yer birer şehir oralardaki görevleri yapmanız gerekiyor

İmparatorluk açtım, bundada şehiri bulamıyorum... sadece kanelizasyonlar vede mahkumların oldugu yer var

arkadas doğru söylüyor 6 lvlim görevim kalmadı her tarafı gezdim .. gemiye binilmiyor :s :coffee:

EliteGuy demiş ki:
İmparatorluk açtım, bundada şehiri bulamıyorum... sadece kanelizasyonlar vede mahkumların oldugu yer var

Kanelizasyonda 2 3 tane görev yaptıkdan sonra merdivenlerden en üste cıkıyorsunuz,

kapı otomatık sizi şehire teleport ediyor :wink1:

Yukarı Alt