Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hilesi war cok kolay bırsey sadece "v" tusuna bas oyundayken oluyor stalllarda bos oluyyormc55filiz demiş ki:bazen ebnde normal at görüyorum adamın arkasından gidiyo sahibini takip ediyo
ama bu daha degişik sanırım hile varmı
Niye Söylüyosun belki bilmiyordu Şimdi bütün Artistliğim gitti işte ALLAH ALLAH adam bılmıyormus soyledım ıste burası paylasmak ıcın war......... :?!!! :?!!! extrabeer extrabeer extrabeerRebelTurk demiş ki:Niye Söylüyosun belki bilmiyordu Şimdi bütün Artistliğim gitti işte
ehuehueuhuue
Yeahhh ExTrALooB FoRevErCRaZY_NuKeR demiş ki:extraLooB
F0REvER
2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
komiklik olsun =)=)LucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
nerden buluyolar anlamıyormLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
çok kolay en sonda ki sayfanın konularına bakCapsLock demiş ki:nerden buluyolar anlamıyormLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:![]()
sebep ? başka yazıcak konumu yok ?serverturka demiş ki:çok kolay en sonda ki sayfanın konularına bak![]()
Pennywise demiş ki:görüntü güzelde lvl 60+ da tg yakıştıramadım![]()
bırak abisi forumda yeni baksanaLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:

koptum yaTheReBeLBuLLeT demiş ki:V ye basmassan düzelir![]()