Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hilesi war cok kolay bırsey sadece "v" tusuna bas oyundayken oluyor stalllarda bos oluyyormc55filiz demiş ki:bazen ebnde normal at görüyorum adamın arkasından gidiyo sahibini takip ediyo
ama bu daha degişik sanırım hile varmı
ALLAH ALLAH adam bılmıyormus soyledım ıste burası paylasmak ıcın war......... :?!!! :?!!! extrabeer extrabeer extrabeerRebelTurk demiş ki:Niye Söylüyosun belki bilmiyordu Şimdi bütün Artistliğim gitti işte
ehuehueuhuue
Yeahhh ExTrALooB FoRevErCRaZY_NuKeR demiş ki:extraLooB
F0REvER
2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
komiklik olsun =)=)LucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
nerden buluyolar anlamıyormLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
çok kolay en sonda ki sayfanın konularına bakCapsLock demiş ki:nerden buluyolar anlamıyormLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:![]()
sebep ? başka yazıcak konumu yok ?serverturka demiş ki:çok kolay en sonda ki sayfanın konularına bak![]()
Pennywise demiş ki:görüntü güzelde lvl 60+ da tg yakıştıramadım![]()
bırak abisi forumda yeni baksanaLucidDreamer demiş ki:2 senelik konuyu neden hortlatma gereği duydun acep ?serverturka demiş ki:
koptum yaTheReBeLBuLLeT demiş ki:V ye basmassan düzelir![]()