Çok iyi :thumbsup:
B BthnCvk Kayıt 9 Kasım 2010 Mesajlar 1.017 Beğeniler 0 Şehir Taklamakan 15 Ağustos 2013 #1 Çok iyi Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
Collapse Kayıt 22 Aralık 2010 Mesajlar 7.623 Beğeniler 343 15 Ağustos 2013 #2 Bu, "uzun yollara devam" ve "bugünün elleri boştu ya yarın" en çok hoşuma gidenler. Hadi ben takayım kulaklıklarımı ve uykuya dalayım
Bu, "uzun yollara devam" ve "bugünün elleri boştu ya yarın" en çok hoşuma gidenler. Hadi ben takayım kulaklıklarımı ve uykuya dalayım
B BthnCvk Kayıt 9 Kasım 2010 Mesajlar 1.017 Beğeniler 0 Şehir Taklamakan 15 Ağustos 2013 #3 Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi Collapse demiş ki: Bu, "uzun yollara devam" ve "bugünün elleri boştu ya yarın" en çok hoşuma gidenler. Hadi ben takayım kulaklıklarımı ve uykuya dalayım Daha fazla görüntüle... Bence albümün hepsi mükemmel hacı ama senin dediklerin ve bu en çok beğendiklerim arasında iyi uykular
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi Collapse demiş ki: Bu, "uzun yollara devam" ve "bugünün elleri boştu ya yarın" en çok hoşuma gidenler. Hadi ben takayım kulaklıklarımı ve uykuya dalayım Daha fazla görüntüle... Bence albümün hepsi mükemmel hacı ama senin dediklerin ve bu en çok beğendiklerim arasında iyi uykular
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 15 Ağustos 2013 #4 Sago çok uzun yıllar önce dinlerdim, bu da iyiymiş ^^
B BthnCvk Kayıt 9 Kasım 2010 Mesajlar 1.017 Beğeniler 0 Şehir Taklamakan 15 Ağustos 2013 #5 Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi Lenneth demiş ki: Sago çok uzun yıllar önce dinlerdim, bu da iyiymiş ^^ Daha fazla görüntüle... Aynen bro
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi Lenneth demiş ki: Sago çok uzun yıllar önce dinlerdim, bu da iyiymiş ^^ Daha fazla görüntüle... Aynen bro
M M ' BiLGiN Kayıt 30 Eylül 2007 Mesajlar 954 Beğeniler 0 Şehir İzmir/GÖZTEPE 15 Ağustos 2013 #6 Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi BthnCvk demiş ki: Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi Lenneth demiş ki: Sago çok uzun yıllar önce dinlerdim, bu da iyiymiş ^^ Daha fazla görüntüle... Aynen bro Daha fazla görüntüle... Bu albümünü hiç beğenmedim desem yeridir , tasavvuf çıkınca işin içinden. Hiçbirşeye benzememiş , Saçmalamış
Bu mesaj BthnCvk rumuzlu uyeden alinti yapildi BthnCvk demiş ki: Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi Lenneth demiş ki: Sago çok uzun yıllar önce dinlerdim, bu da iyiymiş ^^ Daha fazla görüntüle... Aynen bro Daha fazla görüntüle... Bu albümünü hiç beğenmedim desem yeridir , tasavvuf çıkınca işin içinden. Hiçbirşeye benzememiş , Saçmalamış