1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro

s-bot sorun var yardımcı olabilirmisiniz??


  1. DEVIL_SHARK

    DEVIL_SHARK rank8

    Kayıt:
    1 Mart 2009
    Mesajlar:
    182
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Kuşadası

    s-botta charım hotan (blacksmith) de takılıyor.
    * blacksmith de gidiyor üstünü parlatmıyor
    * scpirit ayarladım kasma yerinede gitmiyor
    *takılıp kalıyor orda
    bide bu yazı yazıyor s-bot ekranında

    **Couldn't select npc with id: 00000210... trying again!**

    Lütfen Yardım edin...... :buddha: :buddha: :buddha:
     
  2. By_DaDaS

    By_DaDaS rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.022
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Sana Bi KORUM.

    O Sorun Bendede Var.
     
  3. JawBreaker

    JawBreaker  

    Kayıt:
    29 Eylül 2008
    Mesajlar:
    4.803
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Bahçelievler/İST

    Botu kapatıp açın.
     
  4. By_DaDaS

    By_DaDaS rank8

    Kayıt:
    8 Nisan 2009
    Mesajlar:
    1.022
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Sana Bi KORUM.

    Botu Kapatıp Acmayla Alakası Yok.
     
  5. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.413
    Beğenilen Mesajlar:
    354
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.

    1.40asürümü hatalı salı gününü bekleyin bende benzer sorunlar yaşıyorum bazı charlarımda ^^
     
  6. volkanka

    volkanka rank8

    Kayıt:
    20 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    5.214
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    University Students...
    Şehir:
    ANALA

    Şimdi sbot klasörünü silin,oyunun ayarlarını en düşük hale getirin ve sonra botun ayarlarını en baştan yapınız.
    Ve bir müddet clientless kasmaya çalışınız...