1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

S bot sorun! ( Arkadaşlar lütfen bulun şunun cevabını bana.)


  1. patates22

    patates22 rank8

    Kayıt:
    24 Haziran 2009
    Mesajlar:
    135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar s bot auto girme ayarları hepsi ayarlı önceden giriyordu dc yedimi kendi ama şimdi girmiyor clienti açıyor biraz deniyor hata veriyor.Bana şimdiden yardımcı olan arkadaşlara sağolsunlar.Şimdiden ALLAH RAZI OLSUN. :muck:
     
  2. LoveScars

    LoveScars olduser

    Kayıt:
    23 Nisan 2007
    Mesajlar:
    938
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    İzmiT
    Yeri burası değil ama dc oluyor derken bağlantın gıdıyodur belkı modemın kendine gelene kadar sbot sro yuaçmaya çalışır bağlntı olmadığında hata verir bidaha denemez zannımca.
     
  3. patates22

    patates22 rank8

    Kayıt:
    24 Haziran 2009
    Mesajlar:
    135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    O arada diğer char oyunda oluyor net felan gitmiyor :) Biraz önce tekrar yaşadım aynı sorunu :(:(:(
     
  4. Viski

    Viski rank8

    Kayıt:
    27 Aralık 2008
    Mesajlar:
    2.367
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öqrenci
    Şehir:
    HDD
    aynı sorun bendede var sebebi ney bilen varsa söleyebilirmi :?:
     
  5. patates22

    patates22 rank8

    Kayıt:
    24 Haziran 2009
    Mesajlar:
    135
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0