Maynard__
Bilgiliyim
[youtube]6_LHbsJTFQo&feature=player_embedded[/youtube]
Gözlerim dışarı çıktı

Gözlerim dışarı çıktı

![]() |
Vsync kapalıysa ratelerin düzgünse adam tek kurşunda temizJansett demiş ki:Baktıysanız size bir örnek daha veriyor: Adam sürekli boyun bölgesine nişan alıyor,yolda yürürken bile. Boyuna tutuyor sağ-sol ve HS ^^ bazı arkadaşlar ayaklara sıkıyor![]()
Yok brom Cs den pb de rate ayarı yok.Guathema demiş ki:PB'da rate varmı ? rateleri nereye yazıcaz
galiba karşıdaki yer herzaman pusulan yer 2 kere gelip orda nasıl olsa adam var diye çekmiş manyakta bişey olmuşToxicated demiş ki:Son sahneyi nasıl yapmış ya, 2 farklı video düzenlemiş heralde. PB 'nin diğer versionlarında snip nasıl oynanıyormuş izleyin de görün, bu adam daha bişey değil![]()
Güldüm .WildKing demiş ki:son sahne hariç gerisi normal bence çoğunlukla banada böyle oluyor + ng yok
ölmeden 15kill yaptığımı biliyorm
O öldürdüğü adam sürekli oraya pusuyormuş galiba yine video ve takNeoptolemos demiş ki:Adam iyi güzel hoş oynuyor da, şu son sahneyi anlayamadım beyler ?
Sen anca gül xD bugünkü event olmasa kdem %60 Tı %58 e düştü eventte paso ölünceJansett demiş ki:Güldüm .WildKing demiş ki:son sahne hariç gerisi normal bence çoğunlukla banada böyle oluyor + ng yok
ölmeden 15kill yaptığımı biliyorm![]()
PB ara verdim gülümWildKing demiş ki:Sen anca gül xD bugünkü event olmasa kdem %60 Tı %58 e düştü eventte paso ölünceJansett demiş ki:Güldüm .WildKing demiş ki:son sahne hariç gerisi normal bence çoğunlukla banada böyle oluyor + ng yok
ölmeden 15kill yaptığımı biliyorm![]()