1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro

Run SRO Hackshield Hatası Yardım Edin Lütfen !


  1. superlordice

    superlordice rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Run SRO Hackshield'e tıkladığımda hata alıyorum.

    "-java- windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızda emin olup tekrar deneyin"

    Bu hatayı nasıl düzeltebilirim acil yardım lütfen... Şimdiden teşekkürler :oldie:
     
  2. Kalkandelen

    Kalkandelen moderator

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.467
    Beğenilen Mesajlar:
    60
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    java yı silip tekrar yükledinmi yada java sürümünü kontrol ettinmi ? Javanı güncelle derim ondan sonra bak tekrar ?
     
  3. superlordice

    superlordice rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Gözümden kaçmış şimdi deniyorum. Sağolasın ^^ cicioe2
     
  4. superlordice

    superlordice rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Birde ben minibooktan giriyorum. Edx33loader'ı açıyorum ama launch bölümü monitörün dışına taştığı için tıklayamıyorum. Ekran çözünürlüğü 1024x600 zaten bunun dışında 800x600 var ondada olmuyor. Tab tuşuyla seçmeye çalışıyorum oda olmuyor. Çözüm önerin var mı? Yoksa başka bir şekilde girebilir miyim oyuna....
     
  5. Kalkandelen

    Kalkandelen moderator

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.467
    Beğenilen Mesajlar:
    60
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    800x600 minibook tan zaten silkroad a girdiğinde kaldıracakmı ? 1024x600 den denediğinde hala olmuyormu ? anlamadım şimdi
     
  6. superlordice

    superlordice rank8

    Kayıt:
    1 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    72
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    1024x600 Denediğimde loaderin alt kısmı gözükmüyor yani başlat çubuğunun altına kaçıyor. Başlatı otomatik gizle yaptım yinede daha aşşağıda kalıyor launch butonu yani tıklayamıyorum. :) Umarım derdimi anlatabilmişimdir...