Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Mc_Shadow demiş ki:World Card'la Alacam Silki Anlamadım Tam Olarak :)
Paypal üyeliğiniz yok ise direk kredi kartı ile alım için Paypal tıkladıgımız ekranda paypalın altında "Liqpay" tıklayın çıkan formu doldurun "next" tıklayın " Check Out " tıklayın liqpay.com a yonlenecek burda usteki "Using Visa/MasterCard " kaşısındaki Pay tıklayın açılan ekranda kredi kartı bilgilerinizi girin onaylanırsa işlem tamam demektir.Mc_Shadow demiş ki:World Card'la Alacam Silki Anlamadım Tam Olarak :)
LoL Bu serverı hayrına kurmadılar ya kardeş onların da karı bu ^^lordyunus demiş ki:bedava değilmi![]()
Oyun id de yanlışlık yok değilmi 2pay dan email gelecek zaten.KiLLDooMsDay demiş ki:Ben paypadan odme yaptım ama hala sılk gelmedı sebebı nedır ? acaba
Ödemeyi kontrol ettikleri bir süre var sanırım 2 gün diğer formlarda gordum o yuzden bekliyor olabilirler.KiLLDooMsDay demiş ki:valla hacı oyun ıd paypal kısmına gırerken dogruydu ondan sonra bır daha ıd ıle ıslem olmadıkı bı numara var ıtem numarası baska bısı yazmıyo gelen paypal makbuzunda
Hayir Halen Paypal var biraz daha dikkat edersen gorursun.srococuk demiş ki:PayPal kalktımı 2Pay da göremiyorumda!![]()
![]()
![]()