Takımı
Galatasaray
Bırakın bu işleri 8) Daha 2cümle korece konuşamayan adam gelmiş ss koyuyor , İngilizce konuşarak bu oyun anca sizin serverda oynanır.3Server birleşmeseydi görürdüm sizi ^^ En baştan bizim serverda başlasaydınız ya ? ürkütücü olsa gerek..

SarkoLata demiş ki:
Bırakın bu işleri 8) Daha 2cümle korece konuşamayan adam gelmiş ss koyuyor , İngilizce konuşarak bu oyun anca sizin serverda oynanır.3Server birleşmeseydi görürdüm sizi ^^ En baştan bizim serverda başlasaydınız ya ? ürkütücü olsa gerek..
lol yorum super. Bu serveri kendi ellerimle bilmeyerek secmisim. Bilseydim boyle olacagini yine secerdim bu serveri.. Yabancilarin fazla oldugu bir serverda level uplamaktan kolay ne varki? Burada bir partye giripte ingilizce yazdigim zaman pt den atildigim gunleri bilirim ben. Ama su anda bu serverda en yuksek level ve en prestijli yabanciyim. 2 Cumle yazamayan insan demissin. Korece bilmesem Guclu bir koreli guildindeki tek yabanci olurmuydum. Bu guildde nece konuyorum ben bir dusun bakalim. Tabi bu yazilari yazarken hangi organinla dusunmussun bilemem..

SarkoLata demiş ki:
Bizim server dediğiniz yerlerde 30levelden party başlıyor. Bizim server olan yerde 90levelde zor giriyorsun. Ve super ingilizcen olsa bile 'hi'' diyemeyen koreliler var mecburan google translateyle işimizi halletmek zorunda kalıyoruz. Yabancılarla dolu bir serverde oynayacagima oyuna birakmayi yigelerim. :wink1:

Takımı
Galatasaray
SweeTDeviL demiş ki:
SarkoLata demiş ki:
Bizim server dediğiniz yerlerde 30levelden party başlıyor. Bizim server olan yerde 90levelde zor giriyorsun. Ve super ingilizcen olsa bile 'hi'' diyemeyen koreliler var mecburan google translateyle işimizi halletmek zorunda kalıyoruz. Yabancılarla dolu bir serverde oynayacagima oyuna birakmayi yigelerim. :wink1:
O zaman oynama. Oynadığın server en çok yabancı olan server. :thumbsup:

@ComeFromHell
99Level olan kendini böyle sanıyorsa vah 103+larn haline :mrgreen:

Minotoche demiş ki:
Ha yabancı ha koreli ikiside aynı partiyi yapıyor neresi yalnış anlamadım yahu
Yabancı adam düzgün party kuramaz, ben nerdeyse 1 haftadır uğraşıyorum fakat olmuyo ciddiyet yok :)
Koreliler bizim serverder 3 saat 5 saat, diğer serverlerde 12 saate varan partyler yapıyolar, bunu hangi yabancı yapabilir fatih ?

invaders

Bilgiliyim
ComeFromHell demiş ki:
En cok yabanci olan servermi???? Serverlari karistirdin galiba sen. RODOS diyorum..
sen takma bunları kafaya adam paparizi ya gerçek hayatta oldugu gibi laflari duzgun anlayamıyor :nod:

SweeTDeviL demiş ki:
Bizim serverde max 30 kisi yabanci vardir bu 1. Eger 0 dan başlamış olsan 5 yılda 99level yapamazsin bu 2. Polemige girmek istemiyorum buda 3.
5 senede 99 lw zuhauhzauh öldüm :D
5 sene ksro oynucam ben 10 tane 110 lw yaparım :mrgreen:

Yukarı Alt