Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ROC'a Gidiyoruz, Katılımcılar Kimler ?

Bildiğiniz üzre Salı günü ROC geliyor ve itemler 98 olarak düşecek bu itemlerden pay alabilmek için direk gitmek lazım ben ilk gün çıkacak olan ROC'a gideceğim ve bolca ekran götünsütü alıp geleceğim, asıl amacım ise ROC Item alabilmek.

Sizlerde gitmeyi düşünüyorsanız olay anıyla ilgili olarak ekran görüntüsü ve video çekmeyi ihmal etmeyin :muck: :beer: :kalp:

Mopneet

Sizlere kolay gelsin. SU anda bulunan en yuksek charim 20Lv. Bununlada Rock'a gidemem sanirim. :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
zati ROC en erken saat 16 gibi çıkar ondan önce çıkmaz merak etmeyin.

roca gidebilmek ıcın yapılması gereken bi görev var o gorevın tam olarak acıklamasını bulamadım update acıklamalarında. ama gıdebılmek ıcın o questi yapmak gerektıgı yazıyordu. inş ugrastırmayan bişeydır de bide görevi yapmakla çile çektirmezler

Benim bildiğim sadece roc'un çıktığı mağarada 4-5 tane kuş var ilk onları kesiceksiniz kestikten sonra da Roc cıkıo sanırsam.
Roc ve Roc'dan önce çıkan bütün kuşları kesmeniz için toplam 2 saatiniz var diye duymuştum. Gidenlere bol şans umarım roc dress falan düşürürzsünüz :D

roc dan önceki kuşları kesmek için 2 saat ve roc içinde ayrıca 2 saat var ama görevi duymadım hiç

Yukarı Alt