Güzel maç oldu 2 tarafıda tebrik ederim. :beer:
M Metamorph Kayıt 21 Aralık 2007 Mesajlar 4.271 Beğeniler 0 Şehir BlackArmy ~ Stockholm 25 Şubat 2011 #1 Güzel maç oldu 2 tarafıda tebrik ederim.
R Redefine Kayıt 21 Kasım 2007 Mesajlar 3.038 Beğeniler 0 25 Şubat 2011 #2 Güzel bir maçtı. Rakibimizi de oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyoruz. RB CF
A Autumn Kayıt 17 Mayıs 2009 Mesajlar 2.913 Beğeniler 6 Şehir Tekirdağ 25 Şubat 2011 #4 HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var
HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var
B Ben de Kayıt 20 Mart 2009 Mesajlar 4.533 Beğeniler 0 25 Şubat 2011 #5 Autumn demiş ki: HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var Daha fazla görüntüle... Acımak yok
Autumn demiş ki: HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var Daha fazla görüntüle... Acımak yok
A Autumn Kayıt 17 Mayıs 2009 Mesajlar 2.913 Beğeniler 6 Şehir Tekirdağ 25 Şubat 2011 #6 HeartBeat demiş ki: Autumn demiş ki: HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var Daha fazla görüntüle... Acımak yok Daha fazla görüntüle... Fazlası zarar Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz
HeartBeat demiş ki: Autumn demiş ki: HeartBeat demiş ki: Daha fazla skor beklerdim ^^ Daha fazla görüntüle... Rakibe Saygı denen bir şeyde var Daha fazla görüntüle... Acımak yok Daha fazla görüntüle... Fazlası zarar Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz
B Ben de Kayıt 20 Mart 2009 Mesajlar 4.533 Beğeniler 0 25 Şubat 2011 #7 Autumn demiş ki: Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz Daha fazla görüntüle... Benim neden haberim yok Acımayın bro np
Autumn demiş ki: Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz Daha fazla görüntüle... Benim neden haberim yok Acımayın bro np
A Autumn Kayıt 17 Mayıs 2009 Mesajlar 2.913 Beğeniler 6 Şehir Tekirdağ 25 Şubat 2011 #8 HeartBeat demiş ki: Autumn demiş ki: Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz Daha fazla görüntüle... Benim neden haberim yok Acımayın bro np Daha fazla görüntüle... Nina ile konuştum haftasonu yada yarın dedi. Bakıcaz daha oynamamız gereken çok takım var
HeartBeat demiş ki: Autumn demiş ki: Ps: Yarın sizinle yapıyoruz acımak yok felsefesini sizde deneyebiliriz Daha fazla görüntüle... Benim neden haberim yok Acımayın bro np Daha fazla görüntüle... Nina ile konuştum haftasonu yada yarın dedi. Bakıcaz daha oynamamız gereken çok takım var
A Adith Kayıt 6 Haziran 2008 Mesajlar 4.529 Beğeniler 0 Şehir TeXas 25 Şubat 2011 #9 Respect. Bu lig bize hafif gelir ya pff.