Baktım Rakion da hack isteyen çok var bende yardım edeyim dedim. Çok ayrıntıya gircak vaktim yok :?
- Resim Silinmiş.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/uy7pq52a/Sac.6___dll_Injector.rar.html

link yenilendi kırılırsa pm atın düzelteyim.(Aynı dosyaları upload ettim denemedim çalısıyormu diye.)
Virüs taramasından geçirin mutlaka !!
Dll injektor kullanarak hack yapmak için herşeyi sıasıyla yazıyorum dikkatli okuyan anlar
1-)dll injektor u çalıstıracaksınız (wista pclerde yönetici olarak çalıstır seçeneği ile)
2-) ilk dll eklemeye browse deyip kullanmak istediğimiz hackin dll sini seçiyoruz.
3-) altındaki key girilecek yere browseye tıklıyoruz gene o dosyaların içinde bulunan key dosyasını seçiyoruz.
4-)inject e tıklıyoruz. ve oyunu açıp id pw yazıp start game diyoruz.
5-)3 tane game guard simgesi çıkıyor ekranda herkezin bildigi gibi 1-sol üst 2-orta üst 3-tam ortada.
İşte 2inci game guard simgesi(nprotect) gider gitmez daha önce gelmiş olan uyarıya(start game deyince veya 1. game guard simgesinden sonra gelir) tamam diyoruz.
OYUN HACKLİ OLARAK AÇILIYOR KEYFİNİ SÜRÜYOSUNUZ
bazı dll lerin ne işe yaradıklarını yazayım.
NoCell = stagelerde hiçbir yaratık çıkmaz vee çogunu kolayca yapmanıza yarar.
AllToNak = Tüm yaratıklar Örümceğe dönüşür. ( bu açıkken battle gamelere girmeyin)
GolemToNakElseNoCell = golemler örümceğe dönüşür. Diğer yaratıklar görünmez.
Range&BombToSoulCannon = attıgınız menzilli silahtan yaratık çıkar.(Oyundaki en feci yaratıklardan )
- Resim Silinmiş.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/uy7pq52a/Sac.6___dll_Injector.rar.html

link yenilendi kırılırsa pm atın düzelteyim.(Aynı dosyaları upload ettim denemedim çalısıyormu diye.)
Virüs taramasından geçirin mutlaka !!
Dll injektor kullanarak hack yapmak için herşeyi sıasıyla yazıyorum dikkatli okuyan anlar

1-)dll injektor u çalıstıracaksınız (wista pclerde yönetici olarak çalıstır seçeneği ile)
2-) ilk dll eklemeye browse deyip kullanmak istediğimiz hackin dll sini seçiyoruz.
3-) altındaki key girilecek yere browseye tıklıyoruz gene o dosyaların içinde bulunan key dosyasını seçiyoruz.
4-)inject e tıklıyoruz. ve oyunu açıp id pw yazıp start game diyoruz.
5-)3 tane game guard simgesi çıkıyor ekranda herkezin bildigi gibi 1-sol üst 2-orta üst 3-tam ortada.
İşte 2inci game guard simgesi(nprotect) gider gitmez daha önce gelmiş olan uyarıya(start game deyince veya 1. game guard simgesinden sonra gelir) tamam diyoruz.
OYUN HACKLİ OLARAK AÇILIYOR KEYFİNİ SÜRÜYOSUNUZ

bazı dll lerin ne işe yaradıklarını yazayım.
NoCell = stagelerde hiçbir yaratık çıkmaz vee çogunu kolayca yapmanıza yarar.
AllToNak = Tüm yaratıklar Örümceğe dönüşür. ( bu açıkken battle gamelere girmeyin)
GolemToNakElseNoCell = golemler örümceğe dönüşür. Diğer yaratıklar görünmez.
Range&BombToSoulCannon = attıgınız menzilli silahtan yaratık çıkar.(Oyundaki en feci yaratıklardan )
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: