Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Rahatımız İçin Gereken Kriterler!

1- Fotoğrafları direk değil önizleme ile link (thumbnail) vererek yollamanız, sayfaların hızlı açılabilmesi için önemle gerekmektedir.
2- Fotoğrafların T.C. anayasasında suç olarak kabul edilmemesi gerekmektedir.
3- Gizlilik içeren belge, kişi ve olayların fotoğraflarının yayınlanması yasaktır.
4- Fotoğraf herhangi bir kişinin kişilik haklarına tecavüz etmemeli, aşağılamamalıdır.
5- Reklam yapma amaçlı fotoğrafların gönderilmesi yasaktır.
6- Fotoğraf üzerinde yapılan değişikliklerin belirtilmesi gerekmektedir.
7- Yazacağınız EXIF bilgileri kullanıcıları aydınlatacaktır;ancak en azından makinanızın marka ve modelini belirtmeniz gerekmektedir.
8- Fotoğraflar hakkında yorum yazarken herhangi bir aşağılama, hakaret içerikli mesaj atılmamalıdır. Yapıcı eleştiriler daha çok şey kazandırır.
9- Bir konu üzerindeki çalışmalarınızın adını başlıkta belirtmeniz herkesin işini kolaylaştırır.
10.Alıcağınız makinalar hakkında görüş sormak için "Satın Alma Önerileri - Deneyimler - Uyarılar" forumunu kullanınız.Yeni makinalar ve fotoğraf teknolojileri ile ilgili konuların bu alanda olması çok daha rahatlatıcı olur.

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png

Son düzenleme:
IrGat demiş ki:
güzel paylasım saol...
Bunun paylaşım olduğunu sanmıyorum sadece kural-uyarı veya yapmamız istenilen şeyler .. Valla bişi demiyorum çünkü bişi demek bana kalmadı ..

Ps : Uyarılar için sağol , bence yararlı olacaktır.

Yukarı Alt