Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Quaresma'da sona doğru
Beşiktaş, 1 numaralı transfer gündemi Ricardo Quaresma için Inter'le 7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızla salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.



Transferin ilk büyük bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yeni sezonda özellikle yabancı kontenjanında yenilemeye gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.
Madrid'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıran Inter yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim, İtalyan kulüple her konuda el sıkıştı. Anlaşma gereğince Beşiktaş'ın Inter'e 7 milyon Euro vereceği öğrenilirken, Portekizli yıldız oyuncuyla yapılan görüşemede de ilerleme sağlandı. Quaresma'yla aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.
Cristiano Ronaldo'yla birlikte Portekiz futbolunun en büyük yıldızı olarak nitelendirilen 27 yaşındaki oyuncu, Porto'daki çıkışının ardından İtalya'da istediği çizgiyi yakalayamadı.Bu sezon Inter formasıyla 13 maça çıkan Quaresma, Portekiz'in 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmadı.

YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN

Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt içinde de iki önemli transfer için girişimlerini hızlandırdı.
Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek için siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.
Beşiktaş'ın iki genç oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulüp olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.​
 
Yukarı Alt