- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
nerede bizim puan tablomuz 

ninaya yolladım bro ps editi o yapıcaktı bir ps user beni bulsun yapalım beraberextraloob demiş ki:nerede bizim puan tablomuz![]()
Asıl süper lig tablosuna bakmak lazım lider kim şuanextraloob demiş ki:nerede bizim puan tablomuz![]()
Averaj olayı falan mı bro ?Nina Ricci demiş ki:Lig tablosunda çok ilginç bir durum ortaya çıktı ve federasyon ile yarın ortak karar alınacak haksızlık olmaması sebebiyle yarın yayınlanacaktır.
geri tepmesin bro dikkat etMinotoche demiş ki:federasyonu bu aksaklığı sebebiyle lanetliyorum
Haksızlık ihtimaline göz yumduğun için yardımcı olarak ben de seni kınıyorumMinotoche demiş ki:federasyonu bu aksaklığı sebebiyle lanetliyorum
Bazı başkanlar ayaklanmada sonra gerçekte ki gibi hak mahrumiyeti falan almayın.extraloob demiş ki:bu nasıl federasyon yaa 3-2 yendik biz halen bir puan tablosu yapamıyorlar federasyon paraları hangi rus ablalarla nerede yiyorrrr hesap sorarız gün gelir![]()
![]()
Bitti sayılır az kaldıhmzsnmz demiş ki:Hak mahrumiyeti demişken harbi olabilir aslında hee bunu düşüneceğim
* Yardımcılarım konuyla ilgileniyorlar![]()
O puan tablosunu tavannn yaptıracazz tavann 1. Sıralarda olacağız ! demi Ninna ?Autumn demiş ki:Bitti sayılır az kaldıhmzsnmz demiş ki:Hak mahrumiyeti demişken harbi olabilir aslında hee bunu düşüneceğim
![]()
OlabilirJansett demiş ki:O puan tablosunu tavannn yaptıracazz tavann 1. Sıralarda olacağız ! demi Ninna ?Autumn demiş ki:Bitti sayılır az kaldıhmzsnmz demiş ki:Hak mahrumiyeti demişken harbi olabilir aslında hee bunu düşüneceğim
![]()