1879 yılından itibaren gelmiş geçmiş önemli psikologlar kimlerdir 10 tane isim lazım bana arkadaşlar googleda aradım bulamadım fazla bişey yardımcı olur musunuz 

Doğum tarihi değil ki olay ama; psikoloji zaten 1879'dan sonra gelişen bir bilimTubifex demiş ki:http://www.terapiportali.com/?page=pyk#top
vikiden hepsinin hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsin. özellikle doğum tarihlerine bakarsan iyi olur bazıları 1879 dan da eski olabilir![]()
wow ilgin.Lemonade demiş ki:O kopek deneyini biliyorum 2. dunya savasinda ruslar kopekleri ac birakarak yemeklerini tanklarin altinda aramak icin kosullandiriliyor. Kopekler alman tanklarinin yanina gidincede uzaktan kumandayla :((
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Sakin ol ya o değil benim dediğimLemonade demiş ki:O kopek deneyini biliyorum 2. dunya savasinda ruslar kopekleri ac birakarak yemeklerini tanklarin altinda aramak icin kosullandiriliyor. Kopekler alman tanklarinin yanina gidincede uzaktan kumandayla :((
Collapse demiş ki:O deneyi benim de yapmışlğım vardırKüçükken köydeki köpeğimize inek çanı takmıştım, köpek yürüyünce çan çalmaya başladı, köpek korktu koşmaya başladı, çan daha çok çalmaya başlayınca zavallı köpek bağırmaya başladı koşarak peşinden zor yetiştim çanı çıkardım köpek sakinleşti ama çığlıklarını köydeki bütün köpekler duyup bizim bahçenin önüne gelmişlerdi
O günden sonra köpek ne zama çan sesi duysa kaçıyordu
Vicdan azabı duyuyorum hala.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
yine pavlov mucidi bunun da. Yukarıda anlattığım klasik koşullanmadan yola çıkarak yapmışlardı. Aç bırakılan köpeklere yemek tank altında verilmiş, savaş esnasında yelek şeklinde bomba geçirmişler hayvanlara ve Alman tanklarının altında uzaktan kumanda ile patlatmışlar. Ama yukarıda bahsettiğim o değildiLemonade demiş ki:@wW
Haci watson yapmamismiydi benim dedigimi?