Merhaba Ailem :kalp: , biliyoruzki herkez server açalım , server açıyorum gibisinden şeyler söylüyor. ve sonuç hep aynı , açılmıyor. Benimde aklımı kurcalıyordu bu soru , neden herkez server açmak istiyor?

İşte Cevabı.

Mysro Gm'si : 1Yılda , 350.000$ Para Kazanmış
SunWorld Gm'si : 1 Yılda , 750.000$ Para Kazanmış
Sjsro Gm'si : 1 Yılda , 450.000$ Paza Kazanmış

Peki Nasıl Kazanılıyor?

Serveri açıyoruz. örneğin sunworld , 2000 kişilik slot'u var. bizim servere her giriş cıkışımız , GM ' ye (dbye işliyor) 5 ila 10$ arasında paza kazandırıyor.

+ bu işin silk , sp , gold , item vs vs satışları var.

Kısacası çok karlı bir iş. ihtiyacınız olan tek şey c# serverden anlayan bir ekip ve 40milyar kadar bir sermaye.

Not : bu bilgiler tombalaci46 ve bazı kaynaklar ile görüşülüp yayımlanmıştır. Bu kadar paza kazandıklarının ve bu şekilde kazandıklarının kesin kanıtları yok (Mysro Gm'si hariç)
Lakin , bu civarda kar'ı var pserverlerin.

Ben pek anlamıyorum , ama genede bilgilendirmek istedim.

Biz oyuna girip çıkıyoruz o anda db ye işliyor nasıl adam para kazanıyor hiç anlamıyorum

ya zaten , diğer türlü düşünürsek çok mantıksız.

GM , 20 30bin$ para harcıcak serveri açıcak , ve sadece üyelik , silk , sp satışı ile mi para kazanıcak?

Amazing demiş ki:
joymax milyar dolar alıyodur o zmn.
Tabi ^^ joymax uçmuş zaten ^^

metin2 de aylık 70 tl civarı bi paraya normal bu privateler gibi sw kurulabiliyo ve çokta güzel oluyo ben arkadaşa kurmuştum 1000 kiside limiti vardı ama sro için olabilirmi bilemem, bi şirket üzerinden yapmıştım onlar 7/24 açık tutuyo sw'yi.

İnanılmaz bir mktar aynen arkadaşın dedigi gibi kıçı kırık pServerler bu kadar kazanıyorsa joymax :twisted:

Ordaki rakamlar tamamen uydurma.Bizim servere her giriş çıkışımız 5$ değil 0.05$ kazandırıyor olabilir.

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Wax Whine demiş ki:
ulan kıçı kırık privatelar bu kadar kazanıyorsa joymax'in halini düşünemiyorum :lol:
Benim başka yerlerdeki yorumumu ne çalıyon len :mrgreen:

Yukarı Alt