Merhaba Ailem
, biliyoruzki herkez server açalım , server açıyorum gibisinden şeyler söylüyor. ve sonuç hep aynı , açılmıyor. Benimde aklımı kurcalıyordu bu soru , neden herkez server açmak istiyor?
İşte Cevabı.
Mysro Gm'si : 1Yılda , 350.000$ Para Kazanmış
SunWorld Gm'si : 1 Yılda , 750.000$ Para Kazanmış
Sjsro Gm'si : 1 Yılda , 450.000$ Paza Kazanmış
Peki Nasıl Kazanılıyor?
Serveri açıyoruz. örneğin sunworld , 2000 kişilik slot'u var. bizim servere her giriş cıkışımız , GM ' ye (dbye işliyor) 5 ila 10$ arasında paza kazandırıyor.
+ bu işin silk , sp , gold , item vs vs satışları var.
Kısacası çok karlı bir iş. ihtiyacınız olan tek şey c# serverden anlayan bir ekip ve 40milyar kadar bir sermaye.
Not : bu bilgiler tombalaci46 ve bazı kaynaklar ile görüşülüp yayımlanmıştır. Bu kadar paza kazandıklarının ve bu şekilde kazandıklarının kesin kanıtları yok (Mysro Gm'si hariç)
Lakin , bu civarda kar'ı var pserverlerin.
Ben pek anlamıyorum , ama genede bilgilendirmek istedim.

İşte Cevabı.
Mysro Gm'si : 1Yılda , 350.000$ Para Kazanmış
SunWorld Gm'si : 1 Yılda , 750.000$ Para Kazanmış
Sjsro Gm'si : 1 Yılda , 450.000$ Paza Kazanmış
Peki Nasıl Kazanılıyor?
Serveri açıyoruz. örneğin sunworld , 2000 kişilik slot'u var. bizim servere her giriş cıkışımız , GM ' ye (dbye işliyor) 5 ila 10$ arasında paza kazandırıyor.
+ bu işin silk , sp , gold , item vs vs satışları var.
Kısacası çok karlı bir iş. ihtiyacınız olan tek şey c# serverden anlayan bir ekip ve 40milyar kadar bir sermaye.
Not : bu bilgiler tombalaci46 ve bazı kaynaklar ile görüşülüp yayımlanmıştır. Bu kadar paza kazandıklarının ve bu şekilde kazandıklarının kesin kanıtları yok (Mysro Gm'si hariç)
Lakin , bu civarda kar'ı var pserverlerin.
Ben pek anlamıyorum , ama genede bilgilendirmek istedim.