DeadlyHunt

Yeni bi servera başlıcam exp ratesi yüksek ve serverda denge olmasını istiyorum çok sayıda 12dg sun +9 itemler olmayan lagsız bi server önerirmisiniz, bide sürekli kapanmayan
![]() |
bro eğer error-softtan baktıysan orda kapalı görünüyor.server ip si değiştiDeadlyHunt demiş ki:Kapalı server![]()
checkti demin açıldı girdim baktım ama böyle çok server var pek açmadıHaMulo demiş ki:bro eğer error-softtan baktıysan orda kapalı görünüyor.server ip si değiştiDeadlyHunt demiş ki:Kapalı server![]()
Bro kimsenin kimseye bişey dağıttıgı yokki herkes kendisi basıyo bende kendim basıyorum yaniDeadlyHunt demiş ki:Ordada çarım var ama server full sun+9 herkesde önceden dağıtmışlar herkese biz 0 dan başladık adil değil zevk alamayız
server açıldığında bi süre herkes sun setle başlamış oyuna ordan geliyo o itemlerin çoğuCosmicGate demiş ki:Bro kimsenin kimseye bişey dağıttıgı yokki herkes kendisi basıyo bende kendim basıyorum yaniDeadlyHunt demiş ki:Ordada çarım var ama server full sun+9 herkesde önceden dağıtmışlar herkese biz 0 dan başladık adil değil zevk alamayız