Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Priston Tale 2 Otomatik Kasmak

Oyuna girdikten sonra "z" tuşuna tıklıyoruz.Gelen pencereden biraz aşağıya inip "Saldır/Saldırıyı Dur" özelliğini buluyoruz.

- Resim Silinmiş.

Üstüne gelip sağ tuş tıklıyoruz ve çıkan ekrandan "x" tuşuna tıklıyoruz ve kaydet diyoruz.(Ben "x" tuşunu seçtim , siz isteğinizi seçebilirsiniz.)

- Resim Silinmiş.

X tuşuna basılı tuttukça karakter kendi kendine kasacak , kendi kendine canavar seçip atak yapacaktır.İsterseniz "x" tuşuna bir şey sıkıştırabilir yada keyhelper kullanabilirsiniz :santa:

Son düzenleme:
Takımı
Besiktas
ooo free bot, yarın bu oyuna girip bir göz atacağım zati denerim :starving:

iyi ama skilsiz vuruyo ama yinede iyi gm pm atarsa cevap vermeyi unutmayın :)

Takımı
Besiktas
Nick Lenneth, pm atarsa birisi görürüm inşallah :D Yatacağım birazdan bir göz atayım dedim ^^

ya adminim ben oynuyorum ama şu 10 levelde açılan skilleri görevle açılıyormuş açamadım yardım lütfen

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Aynen öyle , bottan hiç bir farkı yok .Evden çıkarken yerleştir kağıdı arasına veya üstüne bir şey koy , bütün gün kassın ^^

Cladren

Tanınıyorum
bambosya demiş ki:
ya adminim ben oynuyorum ama şu 10 levelde açılan skilleri görevle açılıyormuş açamadım yardım lütfen

Her karakter farklı bir şehirde doğuyor, doğduğunuz şehrin tam ortasında sürekli görev veren bir vatandaş var summer2:

o vatandaşın verdiği görevleri sürekli yaparak 10 leveld'e şehrin güvenini kazan görevini yaptıktan sonra, ne olmak istediğini seçiyorsun, oda ani yaşa görevi olması lazım, akabinde yeteneklerin açılıyor.

Not : L basın görevlerinizin yanında kutucuğa tıklayıp ekranda görevlerinizi görebilirsiniz, görevin üzerine tıkladığınızda ise görevin haritadaki yerini gösteriyor.

tesekkurler bakıcam şimdi level 11 skiller açılmadı açmam lazım oyun güzel sardı beni

Takımı
Besiktas
Oyun hakikaten garip bir şekilde sarıyor yahu :mrgreen: Lenneth isimli charımı sildim, saçma bir char açıp kurcalayacağım iyice. Bambosya hacım yarın oynarız birlikte akşam 7.30 dan sonra girerim :D

Cladren

Tanınıyorum
bambosya demiş ki:
aa bana bırı dıyo bınek yollıyım dıyo bu gm mı
Gamemaster klanındaysa dogru hacım,

banada gönderdiler bugün çok süper oldu %100 daha hızlı gidiyorum :dance:

15 gün boyunca vurcam kırbacı vurcam kırbacı :twisted:

Cladren

Tanınıyorum
Lenneth demiş ki:
Oyun hakikaten garip bir şekilde sarıyor yahu :mrgreen: Lenneth isimli charımı sildim, saçma bir char açıp kurcalayacağım iyice. Bambosya hacım yarın oynarız birlikte akşam 7.30 dan sonra girerim :D

Tamam hacım hep beraber oynayalım,

Bak sen geldikden hemen sonra %50 exp event varmış kaçırmayalım bunu makara:

http://pt2.gamerkraft.com.tr/takvim/

binek geldi gm lere teşekkurler :D srodaki gibi değil tavşan bu ayrıca binek ölüyo sonra tekrar canlandırıyosun ücretsiz hemde bu çok güzel

Takımı
Galatasaray
Bu özellik uçmalı kaçmalı bir mmorpg'de de vardı çok işe yarıyor iyi olmuş gerçekten ^^

Yukarı Alt