A
Anonymous
Guest
Arkdaşlar silk aldım sizce Premium mu alıyım Aylık Gold Ticket + Aylık Sp ticketı mı? Lütfen yorumlarınız eksik etmeyin. Fikir verin. Yarın açacam ona göre Razz
![]() |
Amacım oyuna tekte girme değil. Hangisiyle hızlı ve güzel kasarım?crazy_bay demiş ki:serverına göre
ornegın troy athesnte oasıs aege gıbı serverda ısen piremıyum sart ama
yenı acılan posedıon hercules gıbı server ıse ticket yeterlı sanırım
zaten hereks piremıyumu oyuna tekte gırebılmek ıcın alıyor
sahsen ben posedıondayım ılk piremıyum aldım ikinci ay ise ticket aldım cunku server hep boooooos
peki sp görevi benim sp ihtiyacımı karşılar mı? 5.1 hyrbird nukerimextraloob demiş ki:premium al bence keyfine bak extra görevler falan gayet güzel Wink
zaten 500 pre görevini toplayip verene kadar 15 gün geciyor bida topladın diyelim 5000 sp ama sp ticet ve gold ticet ile her kestigin canavarda 1 sp alıyorsun extraokkmaTRakci demiş ki:peki sp görevi benim sp ihtiyacımı karşılar mı? 5.1 hyrbird nukerimextraloob demiş ki:premium al bence keyfine bak extra görevler falan gayet güzel Wink
adminim ayrıca globalde alıyom siteyi reklam yapmazsam olmaz yani extraokkextraloob demiş ki:premium al bence keyfine bak extra görevler falan gayet güzel Wink
Nsl yani sp ticketı almıyım mı? Ee sp nsl yetişcekChauncey demiş ki:premium alma, hercules'te rahatlıkla giriyorsun oyuna. hem de artık 8li pt'de ticket'lar çalıştığı için görevleri bitirmen imkansız. bi de tbot kullanıyorsan görevleri satıyor. Confused
sp ticket hiç alma, hiçbir şey değişmiyor. ben aldım da geçen ay pişman oldum. fark yok yani.
senin için en iyisi gold ticket. gerisi yalan.
Düşünüyorum hala Hasansw1ss demiş ki:Müco sen kasma pre+sp ticket
En babası yoksa git yeni serverdasın ticket ları al
Nooby uniqekesen miş![]()
![]()