yakışmadı sana
![]() |
oyundayım pm at bana geleyim Johny_GuitaR nickimalper15 demiş ki:bnm guild,im war 4 kişi war guildi yeniden
yapılandırmak
istiyorum
gel
beraber kasırız
ok
kurtlar vadisi guiladı
tweety böyle bişey olursa çok sevinirim bowman ustamla aynı guild güsel olurTWEETY demiş ki:bizim mod kadromuzun küçük bir kısmı guild acacak![]()
acılınca haber veririm
belki Poseidonun NWO su oluruz ihiihihihi![]()
hercules gelin yaw HYSTERIA RULEZZZZZZTWEETY demiş ki:bende geldim ihihihi 4x lik charı bıraktım 1x deyim daha yeni buildimi deniyom
nick = CaDy![]()
renklibere demiş ki:evet beyler poseidon extraloob membersları bekler toplanıyoruz gelenleri görelim kuralım guildi sro alemi bizi konuşsunn
düşündüm sanırım bu party sırasında kimse trader olmak istemiyecektirTWEETY demiş ki:renklibere demiş ki:evet beyler poseidon extraloob membersları bekler toplanıyoruz gelenleri görelim kuralım guildi sro alemi bizi konuşsunn
4-5kişi bile olsak zaten adımızı duyuracazz :?!!!
önemli olan bir grup olmamız
düsünün 8kişilik thief parti extrabeer![]()
![]()
dw east west kapıları arasında içerde trader yaparlar ehuehheuhueuTWEETY demiş ki:hunterlik takan o garip sahsiyetlerin halini düsünemiyom
zaten nukerim40+ traderler artık kapılara sıra olur
![]()
![]()
![]()
canım cekti simdi yafff biran önce 64+ olmak lazım :?!!!
yok janım dısarda pusu kurmayı cok severim ben ihihihihihrenklibere demiş ki:dw east west kapıları arasında içerde trader yaparlar ehuehheuhueuTWEETY demiş ki:hunterlik takan o garip sahsiyetlerin halini düsünemiyom
![]()
![]()
![]()
canım cekti simdi yafff biran önce 64+ olmak lazım :?!!!
herşey güzel olacak eminim bunaTWEETY demiş ki:yok janım dısarda pusu kurmayı cok severim ben ihihihihihrenklibere demiş ki:dw east west kapıları arasında içerde trader yaparlar ehuehheuhueuTWEETY demiş ki:hunterlik takan o garip sahsiyetlerin halini düsünemiyom
![]()
![]()
![]()
canım cekti simdi yafff biran önce 64+ olmak lazım :?!!!![]()
hele bir yükseleyim lwllerdeo zaman dağıtacazzz
![]()
ExtraLoob alemini beklerizzz Poseidon a popcorn :?!!!