Dampyre
Buralıyım
euhehueh 30 lvl full str glaiver var da oynamıyorum..
oynasaydım gelirdim..
oynasaydım gelirdim..
![]() |
nere gidiyosun daha yeni başladıkTWEETY demiş ki:1hafta aranızda yokum izmir e gitmem lazım...
ben yokken kendinize iyi bakın...
guildimizi kurduk silkimizi aldık paralı botumuzu kurduk cayırtı kasıyoruz olmuşuz 34 lvl dönülmez artık geri extraloob alemi yavaş yavaş akmaya başladı senide beklerizStarkDrache demiş ki:Madem Yenisiniz Mercury'e Gelin !
Orda Birlik Olalım !
Gelmeye Çalışacağımrenklibere demiş ki:guildimizi kurduk silkimizi aldık paralı botumuzu kurduk cayırtı kasıyoruz olmuşuz 34 lvl dönülmez artık geri extraloob alemi yavaş yavaş akmaya başladı senide beklerizStarkDrache demiş ki:Madem Yenisiniz Mercury'e Gelin !
Orda Birlik Olalım !
oyundan pm at vereyim Johny_GuitaRStarkDrache demiş ki:Arkadaşlar Servere gelicem fakat birisinin bana 100k para vermesi lazım ( GEce Bota bırakıcamda ) !
2-3 Gün İçinde Geri Vericem Parayı !
Kendimi 10k pls'ciler gibi hissettim Razz
cybersoul demiş ki:ben elaziglee ye pm attım 5 dk önce ama cevap bile vermedi bana nasıl işse bu?
Arkadaşlar burdada görüldüğü gibi afk olabiliyoruz aradacybersoul demiş ki:ben elaziglee ye pm attım 5 dk önce ama cevap bile vermedi bana nasıl işse bu?
bu siteyi seviyorum birlik olup toplanmasını biliyoruz ilk hoşgeldin benden morwena herşey güsel olacakMorwena demiş ki:elazığ bende geliyorum cnm acayip sıkıldı ordan oraya burdan oraya yeter bende Poseidondayım nick= Morwena
farkındaysan guildi ben kurdum izin verde sollamaya çıkayımextraloob demiş ki:hadi hayırlı olsun bakalım sitemiz içerisinden NoWayOut harici ilk oluşum yapıldı başarılar dilerim extrabeer