Kayıt
3 Mayıs 2007
Mesajlar
8.692
Beğeniler
0
Dünyaca ünlü İngiliz Alternative rock grubu Placebo, 23 Haziran’da BKM ve Radyo Eksen işbirliğiyle İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da bir konser verecek.

İSTANBUL - Brian Molko, Stefan Olsdal tarafından 1994 yılında kurulan grup, ilk single çalışmasını 1995 yılında gerçekleştirdi. Grubun bugüne kadar 6 stüdyo albümü, 6 EP ve 27 single çalışması bulunuyor. İngiltere’de 1 milyon, dünya çapında ise 10 milyon dolaylarında albüm sattı.

The Bitter End, Without You I’m Nothing, Every You Every Me gibi hitlere imza attı.

Sonic Youth, Smashing Pumpkins ve Nirvana’dan esinlenen grup, şarkılarında romantizme, sonu kötü biten ikili ilişkilere bolca yer veriyor. İlk single çalışması "Bruise Pristine", Michael Stipe, Bono, David Bowie, Marilyn Manson gibi önemli müzisyenlerin dikkatini çekti. Grup büyük çıkışını ise David Bowie turnesinin ardından, Bowie’nin 50’nci yaş günü partisinde verdikleri konserle yaptı.
1998 yılında çıkan “Without You I’m Nothing” albümü ile modern rock ilahları arasında yer aldılar. 2003 yılında çıkardıkları “Sleeping With Ghosts”da ise elektronik müziği rock ile buluşturdular. Bu albümle birlikte bir cover albüm ve “Live in Paris 2003 Soulmates Never Die” adlı DVD ile hayranlarını sevindirdi. 2004 yılında çıkardıkları Once More With Feeling de ise tüm single çalışmalarını biraraya getirdiler. Mart 2006’da ise beşinci albümleri “Meds”i dinleyicilerin beğenisine sundular.

Son albümleri “Battle for the Sun” daha piyasaya çıkmadan çıkardıkları single’la Avrupa listelerine zirveden giren Placebo, 23 Haziran’da BKM ve Radyo Eksen işbirliğiyle İstanbul’da sevenleriyle buluşacak.


 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Bana Alternatif Rock'ı sevdiren ve günün ya da ruh halimin belirli dönemlerimde vazgeçilmezim kılan nadide gruplardan bir tanesidir;Placebo..(Because i want u,Song to Say Goodby,The Bitter End vs.)
O tarihte İstanbulda olamamam çok kötü oldu malesef;kaçırmayacağım konserlerden birisi olurdu nitekim..
 
Kayıt
3 Mayıs 2007
Mesajlar
8.692
Beğeniler
0
belki çünkü düşünceler önemlidir müziğe yansır yanlış anlaşılmak da istemem herkezin kendi seçimi sadece ondan değil itici gelmeleri
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Kobe demiş ki:
belki çünkü düşünceler önemlidir müziğe yansır yanlış anlaşılmak da istemem herkezin kendi seçimi sadece ondan değil itici gelmeleri
Kendi penceremden deli gibi fanı olunacak bir grup değil açıkçası;dinlediğim sevdiğim grupları ve tarzlarını az çok biliyorsunuz.Ancak şarkı sözlerine çamur atamam.Mesela,bir Because i want u-when i hit the boooottle,cause i'm afraid to be alone..-kalbimden vurmuştur kimi zaman..
 
Yukarı Alt