Bu videoyu izliyordum çok merak ettim nasıl kuruluyor ne ediliyor.Baktım ileriye doğru giderken bi vürüs buldu botta adam bu klasörü taratmama şıkkını işaretledi ve devam etti phbotta ve virüs bu win32 themida gerçekten botta böyle bir virüs söz konusumu ?Kullananlar cevap verebilirmi bu virüsu googleda hemen arattım işe koyuldum ve ulaştığım sonuç arkadaşın biri özelliğini anlatmış buyrunuz ;
"Arkadaşım bu virüs sistem dosyalarını kendini bulaştırıp virüs programı tarafından sistem dosyasının virüs olarak tanımlanmasıdır

bunun için sana önereceğim bir virüs yazılımı var ad-aware pro 3 kişilik lisan ve 18 aylık kullanım süresi

bu virüs yazılımı virüsleri silmez sadece yaptıgı işlem virüsleri silmez temizler bunun faydası nedir peki? sistem dosyasını bulaşmış olsa bunuda virüs yazılımı silse sistemin zarar görür ve işletim sisteminin çökmesine yol açar ancak ad-aware yazılımı silme deil temizleme yaptıgı için sistem dosyalarını virüs olarak virüs olarak tanımlasa bile silmez sadece temizler dedigim gibi ad-aware yazılımını kullanmanı tavsiye ederim . "

Eğerki böyle birşey söz konusuysa büyük ihtimal sbota devam ediceğim lütfen bilgilendirin beni bu konu hakkında mesajlarınızı bekliyorum
Dipnot dakika 2:07 den sonra virüsün klasörünü göstermiyor oraya bakın !

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tamamdır arkadaşlar sitesinden görüştüm böyle bir virüs bulunmamaktadır bunuda yapmanıza gerek yoktur denildi ingilizce olarak konuştum elbette herkeze tşkr ederim ^^

arkadaş bu ph botun sitesinde ph bot indirme ya da satın alma yeri hatta phbot diye bir kelime dahi yok ph clietless ve ph connektor diye konular var. bende almak istiyorum fakat öyle birkonu bulamadım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sabot demiş ki:
arkadaş bu ph botun sitesinde ph bot indirme ya da satın alma yeri hatta phbot diye bir kelime dahi yok ph clietless ve ph connektor diye konular var. bende almak istiyorum fakat öyle birkonu bulamadım
Giriş yap >> Control Panel >> Miscellaneous >> Paid Subscriptions >> phBot iSRO >> Costs >> 4 week 4$ >> Order >> Order Using Paypal

Win32 Themida , kodların çalınmasını engellemek için kullandığı program yüzünden çıkıyor.Weeman'in her programında vardır , zararsızdır.Zaten zararlı bir şey olsa videosunda göstermezdi.

Kemalist demiş ki:
sabot demiş ki:
Giriş yap >> Control Panel >> Miscellaneous >> Paid Subscriptions >> phBot iSRO >> Costs >> 4 week 4$ >> Order >> Order Using Paypal

Win32 Themida , kodların çalınmasını engellemek için kullandığı program yüzünden çıkıyor.Weeman'in her programında vardır , zararsızdır.Zaten zararlı bir şey olsa videosunda göstermezdi.
sayın Kemalist adminim bu phbotta oto master lvl uplama özelliği varmı

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sabot demiş ki:
Kemalist demiş ki:
sabot demiş ki:

sayın Kemalist adminim bu phbotta oto master lvl uplama özelliği varmı

o varsa tadından yenmez :dance:

Win32 Themida , kodların çalınmasını engellemek için kullandığı program yüzünden çıkıyor.Weeman'in her programında vardır , zararsızdır.Zaten zararlı bir şey olsa videosunda göstermezdi.[/quote]
sayın Kemalist adminim bu phbotta oto master lvl uplama özelliği varmı[/quote]

o varsa tadından yenmez :dance:[/quote]
dünden beri öğrenemedim gitti sırf akdemi kasmak için alacam varsa yoksa mbot alcaz napalım :)

ProMaster demiş ki:
extraloob demiş ki:
Var diye hatirliyorum abi aslinda bu sbotla ayni hizda kasiyor ama ondan katbe kat ucuz benden solemesi :twisted: :P
botsuz kaldığım için alacak olsam düşünmücem ama özellikle master lvl uplaması varsa alacağım sbotun yarı fiyatı güzel fiyat

Yarın hayırlı olucak hayırlı bi gün heralde dualarım kabul oldu bu gün yarın phbotumu alıyorum Allah nasip ederse. Sizlerede tavsiyem bol bol üyelik açın projecthax.com dan bu gidişle üyelikler sbot gibi kapatılıcak ^^

sabot demiş ki:
ProMaster demiş ki:
extraloob demiş ki:
Var diye hatirliyorum abi aslinda bu sbotla ayni hizda kasiyor ama ondan katbe kat ucuz benden solemesi :twisted: :P
botsuz kaldığım için alacak olsam düşünmücem ama özellikle master lvl uplaması varsa alacağım sbotun yarı fiyatı güzel fiyat
Master lwl uplamasından kastın nedir hacım onu çözemedim :roll:

Var diye hatirliyorum abi aslinda bu sbotla ayni hizda kasiyor ama ondan katbe kat ucuz benden solemesi :twisted: :P[/quote]
botsuz kaldığım için alacak olsam düşünmücem ama özellikle master lvl uplaması varsa alacağım sbotun yarı fiyatı güzel fiyat[/quote]
Master lwl uplamasından kastın nedir hacım onu çözemedim :roll:[/quote]

sbotum var akademi kasmak için master lvl upluyorsa alacaktım ama gerek kalmadı project hax a bu özellik varmı diye sordum adamlar direk ban atmışlar IP ban atmışlar kullanmayın bu adilerin botunu sadece bi soru sordum bi cevap vermeden ban yok böyle bi dava

Bu botta ban yeme olasılığı var mı.
Normalde botlardan killclient yok ama bu botta var
Kullansam ban yeme olasışığım Sbottaki kadar mi yoksa bu Ph bot yasal degil mi

bu botun tl transferi alma şansı yokmu? bot almak için havale ile uğraşamam banka kartı da yok

Yukarı Alt