Lütfen sadece sordugum soruya cevap alabilirsem cok minnettar olucam.Collapse demiş ki:Oynamazsan yenilmezsin
Hep sen yenince daha mı eğlenceli olacak arkadaşın da sen de sıkılmayacak mısınız?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Manul olarak nasıl oluyor ?Lemonade demiş ki:Gol yemezsen yenilmezsin
ps: pressi sadece x ile yapma manuel olarak baski kurmayi ogren.
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Gökhancım Ben marjinal bi taktik istiyorum Senin düşündüklerinin hepsini yapıyoruz zaten kendimce cokda iyi oynuyorum benim istedigim eşşiz bi oyun oynama tabiki cok iyi bilen biri varsa yardımcı olur zaten.Lenneth demiş ki:Kendi yarı sahandan forvete uzun toplarla oyna, L1+Üçgen yani havadan ara pasları kullan sıkça.
Eşsiz bir Türkçe'n var onunla idare et.apple07 demiş ki:Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde :)
Advance demiş ki:Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eşsiz bir Türkçe'n var onunla idare et.apple07 demiş ki:Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde :)
Bende diyordum ki forumun laf sokucu adamları nerde kaldı. Her konun altından cıkmak zorundamısın ? Adamların konu ile alakası yok sadece laf sokuyorlar.Advance demiş ki:Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım kanatlardan yerden sert orta acmayı hangi tuşla yapıyoruz ?Herotica demiş ki:2 yol daha söyleyeceğim ; Ceza sahasının yakınlarında ver kaç yapıp adam kaçırabilirsin yada kanatlardan yerden sert orta açabilirsin(3 kere basıp) . Yada körü körüne asıl uzaktan kaleye asılBaşkada bir esprisi yok ki bu oyunun .