Hey gidi hey ne günLerdi be
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Bi dürtmüştür yaw o kadar olur mu zuhaha.Pennywise demiş ki:ahahahah yarkana 188 vuruyor![]()
![]()
![]()
sende buna inandin kendi kesmis olsa 2 gününü RAHAT alirdi bunu o lvlde yarkana dalanlar anca anlar extraokkJigsaw demiş ki:Last_Beybi 47 LVL'ken tek başına kimseden yardım almadan buga sokup kendi başına kesmişti. Bi de parti kurmuştu 47 LVL olduğunu göstermek için ehuehe komik bi olaydı..
İzlediğim için inandım biraz.LibLib demiş ki:sende buna inandin kendi kesmis olsa 2 gününü RAHAT alirdi bunu o lvlde yarkana dalanlar anca anlar extraokkJigsaw demiş ki:Last_Beybi 47 LVL'ken tek başına kimseden yardım almadan buga sokup kendi başına kesmişti. Bi de parti kurmuştu 47 LVL olduğunu göstermek için ehuehe komik bi olaydı..
ben inanmam ozamanlar SKELET OSKI 45lerdi galib abiz 2 saata 4 kisi 2 % hpsini aldik merak ediyom adam nasil almis kendi basina lvl 47de yarkani neyse ...Jigsaw demiş ki:İzlediğim için inandım biraz.LibLib demiş ki:sende buna inandin kendi kesmis olsa 2 gününü RAHAT alirdi bunu o lvlde yarkana dalanlar anca anlar extraokkJigsaw demiş ki:Last_Beybi 47 LVL'ken tek başına kimseden yardım almadan buga sokup kendi başına kesmişti. Bi de parti kurmuştu 47 LVL olduğunu göstermek için ehuehe komik bi olaydı..lol 2 gün zuhaha. O da güzel..
heueheuehuPiglet demiş ki:Sizin level'inizde iken buna 1 kişide vursa aynı, 10 kişide vursa aynı.![]()
zor deiL sadece sabir Lazim xDTurk_Knight demiş ki:Ah Ah Su Bug a bidew Ben Getiricem ama Daha önce hiç Deneyimim olmadı Rolling Eyes
dedigim gibi 2 günümüzü aLirdi xDRaP_KıNg demiş ki:vallaha helal olsun Exclamationtabi kesebildeyseniz![]()