Ehueeuhe Tütüs Tek Başına Girip Alır O Kaleyi.JasonWalker demiş ki:Titus'a söyleyin alsın sizin için.![]()
aga sen hangi guilddesin ve nick ne ?lotuss_ demiş ki:Bu savaş eğlenceli olacak :) Güzel bi planımız var :)
Uza__Lan ^^gfb_tayfa demiş ki:aga sen hangi guilddesin ve nick ne ?lotuss_ demiş ki:Bu savaş eğlenceli olacak :) Güzel bi planımız var :)
lotuss_ demiş ki:Uza__Lan ^^gfb_tayfa demiş ki:aga sen hangi guilddesin ve nick ne ?lotuss_ demiş ki:Bu savaş eğlenceli olacak :) Güzel bi planımız var :)
lotuss_ demiş ki:Bu savaş eğlenceli olacak :) Güzel bi planımız var :)
bu yaz yıkacaktım persia'ı full sun set + sun staff wizad/warlock charım ile lakin bıraktım oyunu ^^JasonWalker demiş ki:Titus'a söyleyin alsın sizin için.![]()
geri dön yık benceTitus Pullo demiş ki:bu yaz yıkacaktım persia'ı full sun set + sun staff wizad/warlock charım ile lakin bıraktım oyunu ^^JasonWalker demiş ki:Titus'a söyleyin alsın sizin için.![]()
Puahaha ben hiç shaman taxi yapmadım ki. yapmamda. Kanıtlamayazsan 100m ni alırım. kanıtlarsan ben 100m veririm.KralYemre demiş ki:neden geçen parayı alıp kaçtınP Shaman taxi yaparken xD
MUSKETEERS bu sefer çok çok iddialı.. Bütün türkLeri tek çatı altında toplamakla kalmadılar , Chozenla HOT'uda aldılar..
Kim olduğunubilmiyorum ama çoluk cocuk olduğuna eminim. Bu forumunda böyle tartışmaları sevmiyorum. Bi sorun varsa gel özelden pm at yada çık karşıma dwye ^^KralYemre demiş ki:lotuss_ demiş ki:Bu savaş eğlenceli olacak :) Güzel bi planımız var :)
Uza__Lan gördünmü eğlenceli savaşı![]()
Her ne kadar türkleri satsanda geçmiş olsun![]()