Kayıt
21 Kasım 2012
Mesajlar
419
Beğeniler
2


PC Tools Internet Security Final 9.1.0.2900 TR 2013

Programin Özellikleri;

PC Tools Internet Security tüm çevrimiçi tehlikelere karşı güçlü ve basit koruma sunar. Ödül kazanan teknolojisinin üzerine bina edilmiş, kolaylıkla günlük kullanılabilmekte ve kişisel, finansal ve diğer önemli bilgilerinizi güçlü, kolay ve hızlı bir şekilde savunmaktadır.

Virüsler, casus suçlar ve kimlik hırsızlığı gibi PC Tools Internet Security tüm çevrimiçi tehlikelere karşı güçlü ve basit koruma sunar. Ödül kazanan teknolojisinin üzerine bina edilmiş, kolaylıkla günlük kullanılabilmekte ve kişisel, finansal ve diğer önemli bilgilerinizi kolay bir şekilde savunmaktadır.

Güçlü Koruma

Birden fazla koruma tabakasını entegre eden PC Tools Internet Security tehlikelerin PC’nize nasıl saldırdıklarından ve virüs bulaştırdıklarından bağımsız olarak en yeni siber suç şekillerine karşı koruma sağlar. İsterinternete dolaşın, alışveriş yapın, arkadaşlarınızla konuşun, paylaşın, isterseniz de bankacılık işlemlerinizi yapın kapsamlı kılavuzlar yeni kötü amaçlı yazılımları geleneksel güvenlik ürünlerinden daha hızlı durdurur. Ve yeni Sahtekarlık uyarıları ile “hemen zengin olma” teklifleri, “scareware” sahte antivirüs programları ve zararlı sitelere ve sadece en son film fragmanları, doğal afetleri ve siber suçluların manşetlerden aldığı diğer medyaları kötüye kullanmak için oluşturulan zararlı siteleri için en yeni siber suç şemalarına karşı kapsama alanına alınırsınız.

Hız Için Mühendisliği Yapılmıştır

Artık oturup korunmayı beklemek yok. Güçlü ve ödül kazanan teknolojiye sahip olan PC Tools Internet Security günlük kullanımınızı etkilemeden sürekli olarak korur. Akıllı bulut tabanlı taramalar çevrimiçi tehlikeleri daha hızlı belirlerken, ihtiyaçlarınızı karşılaması için performans seviyelerinizi kolaylıkla özelleştirir.

Yeni Bir Deneyim

Yeni kullanıcı arayüzü ve deneyimi ile tazelenen PC Tools Internet Security hiç olmadığı kadar kolay bir kullanıma sahip. Arkaplanda sessiz bir şekilde çalışır, günceller, taramaları planlar ve hatta virüsleri kendiliğinden temizler, böylece maksimum korumayı kurabilir, ayarlayabilir ve ardından unutabilirsiniz. Bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi korumanın güçlü, kolay ve hızlı bir yoludur.


Boyut: 67 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit


PC Tools Internet Security-2013

(((Alternatif)))


PC Tools Internet Security-2013

 
Yukarı Alt