Merhaba günlüğüm.
Güzel bir pazartesi günüydü. Edebiyattan 71 almışım. Hoca aşırı puan kırıyor yav. Bunları sana Türk Malı'nın reklam arasındaki süre zarfında yazıyorum. (böyle de dilimi gonuştururum) lol:
Bugün Mrs Y'ye kağıt buruşturup atıyordum, hocanın önüne gitti; tamer atma bi daha dedi. Sonra Güneş içinde ne yazıyo deyince hoca sıra altından rastgele buruşturup attığım kağıdı açıp okumaya kalktı

Hocanın haberi yok Y ile ilişkimizden, yanlış anladı başladı taaameeer güneşii seviyoo demeye. Güldük falan bu sefer başladı yok ayçayı seviyo yok gamzeyi seviyo falan. Hocam Y Y!! diyorum inadına söylemicem ulen diyo

Puan muan kırıyo, biraz da garip bi hoca ama kafa yavv
Çarşamba günü yapacağımız piknik iptal oldu. Geçen seneki sınıftan kızlar bizim sınıftan çok yabancı katılacak diye gelmiyormuş, bizim kızlar da gruplaşmalar çok olur diye düşünüp iptal etmişler. Sonra bunlar düşünüp kız kıza gitmeye karar vermişler. Y benden gelip izin istedi. Aslında bakarsak ben onun mutluluğunu isteyeceğim için her zaman, tereddüt etmeden git diyebilmeliydim. Öyle de oldu zaten ama asıl önemli olan gelip bana sormasıydı. Üff çok fena oldum, yani iyi anlamda; sevindim lan işte anlasana.

Seviyorum yaaa, hem de çokk... Hergün dua ediyorum hayırlısıysa sonuna kadar gidelim diye. Ayrılırız diye çok korkuyorum yaa, bulmuşum tertemiz bi insanı. O kadar da mutluyum, acısı acım mutluluğu mutluluğum olmuşken ya birgün birşey olur da ayrılırsak diye çok korkuyorum. Neyse günlük senin de başını ağrıttım çok. GKFC açmak için vakit geçiriyordum sitede. 11'e 10 var şuan. 10 dakka sonra açıp biraz takılıp yatarım. Barmeniz ama sözde barmen yav. Okul yüzünden isteklere de yetişemiyordum, onlar da anlayışlılar sağolsunlar çıt çıkarmıyorlar nerde bu barmen falan.

Seviyorum onları da yav. Lan şaka maka bayağı uzun yazdım bu sefer. İnşallah yazacak çok şeyim olur böyle hep, güzel şeyler paylaşırım seninle.