Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Patriot'dan yeni bellek modülleri: Sector 5


Yüksek performanslı bellek modülleriyle tanınan Patriot, Intel'in P55 yonga setiyle eşzamanlı olarak yeni bir bellek serisini duyurmakta. Firmanın Sector 5 adını verdiği yeni modüller bir çok farklı hız seçeneğinde sunulmakta.

Patriot'ın yeni modülleri iki ayrı seçenekle geliyor. İlk seçenek, 1333 ile 2000 MHz arası hızlarda, çok düşük gecikme değerli modüller içeriyor. Bu modüllerde firmanın Viper II adını verdiği ısı dağıtıcı takılı. Ayrıca bu modüllerin 1600 MHz ve üstü hızlarda olanları Futuremark'ın 3DMark Vantage test yazılımıyla birlikte sunuluyor. Daha ekonomik bir çözüm isteyenler içinse firma "G serisi" adını verdiği ürünleri duyurmuş. Farklı bir ısı dağıtıcı kullanan bu modüllerde 1333 ve 1600 MHz hız seçenekleri var, fiyatsa diğer modellere göre daha cazip.

Şu an için tüm modelleri 2 adet 2GB kapasiteli modülden oluşan Sector 5 serisi, firmanın belirttiğine göre P55 yonga setiyle kusursuz uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış ve tüm önemli anakart markalarının anakartlarıyla test edilerek, sorunsuzluğu garanti edilmiş durumda.


 
Yukarı Alt