8 tane charim war ve jangan cvde kasiyorum ortalama 93 lvller . ama durum soyle 3.ve 4. kattaki yaratiklar cok daginik partili sistem kasilamiyorum 3. ve 4. katta ? sizce nerede kasmam gerekiyor ? 95 den sora iskenderiyeye gecsem sıkıntı yaratirmi ?

95ten 100e kadar aynı yerde kasamazsın. 95e kadar jangan cavede demonların olduğu çok seri bi slot var. Partin sağlam değilse habire ölürsünüz çünkü alan atıyolar ve çok vuruyolar. İşaretlediğim yerde 95 olup Alex'te Dark Kheprilere veya Dark Sandmanlara gidebilirsin.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hocam urasmissin eline saglik ama gorunmezlikle oraya 3 saatte zor cikar charlar :D sansima bahtima :D

Yapacak bişey yok bende az sövmedim bu mapı böyle yaptılarına. 88 lvl warriorumu 95e kadar medusayı kesmeye giden partilerde kastım bu yüzden. Rocda wing ptden sonra ölüyo parti kasma jangan cave insanın iflahını kurutuyo :D

Ben 85de Alexe geçmiştim.

100 Mobslarda kastım . Sana Tavsiye geçebilirsen simdi alexe geç geçemezsende bi master al tanıdık arkadas seni alexe ceksin.

yorumlariniz icin cok tskkr ederim :wink1:) 95 e %50 exp kaldi kendim cekerim artk :wink1:) peki alexde bildiginiz guzel bi slot warmi ? benim charlarin yatmayacagi gianti sampionu olmayan bi yer :wink1:)

Hiç uğraşma direk alexandriya'ya git. Özel mesaj at sbot kordinatlarını veririm. Ben şuan 101lik moblarda 87-88 lvl warrior ve cleric'imi kasıyorum. 106 wizz hariç genelde ptye aldığım charların çoğu 90-95 arası. Hiç zorluk çekmiyorum. Charların eu ise bufferları fln tamsa hiç sorun olmaz. Hepsi ch ise zaten yatmazlar diye düşünüyorum. Kastığım charlara şuan %7 geliyor saatte, bunun daha fazlasını elde etmiş olanlar da var.Ptde senin lvllarında olan bi arkadaşım var o da yaklaşık bir günde 1 lvl alıyor.

Yukarı Alt