Kayıt
18 Mayıs 2008
Mesajlar
368
Beğeniler
0
Şehir
Liseli Amele Genç [LAG]
arkadaşlar mysro serverinde snydrom adlı arkadaşımın charını soydum.Biliorum bu yaptıım çok pis bi adilik ve ben bu nun için herkezdenözür diliorum şuana kadar birilerine ne zarar verdiysem hepsinden özür diliorum snydrom arkadaşım senin charından aldıım gold veya itemin hiçbirini satmadım ve sana onların hepsini geri vericem tabi sende istersen. Biliorum belki beni hiç affetmiyceksin ama ben artık yaptığım herşeyi telafi etmeye çalışıp kendime beyaz bi sayfa açıcam ve bundan sorna kimseyle char takası yapıp onları kandırmıycağıma burda herkezin önünde söz veriorm. Yaptıklarımdan dolayı zarar gören herkezden özür diliorum ...
 

RoyalFlush

Bilgiliyim
Kayıt
2 Eylül 2007
Mesajlar
1.478
Beğeniler
0
Şehir
asthenosphere
Hatayı kabul edip özür dilemek en büyük erdemlerden biridir.Hele hele bu kadar kişinin önünde yapıldıysa.Seni tebrik ederim yaptığın şey için değil.Özür dilediğin için...
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Gerçekten Keşke Herkes Senin Gibi Olsa.Hatayı Yapmıssın Birkere.Kul Hakkınada Girdin.Ama Allah we Kötülük Yaptıgın Kişiler Seni Affedeceklerdir(Umuyorum).Doğru Yoldasın.Kimsenin Seni Saptırmasına İzin Werme.Tebrik Ederim Kardeşim.
 
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesajlar
42
Beğeniler
0
İtemlerin Dolu olduğu Acc. i Verdin Biliorm Ama Güzelim Char Gitti Pw Deişmediği İçin Ark. Yeni Char Actı...
 
Kayıt
11 Nisan 2007
Mesajlar
26
Beğeniler
0
S.a yusufkadirin dediği doğru benim itemleri aldım ama benim charım gitti şifresi deiğişitirmek icin 2-3 arkdaşa charın ıd şifresini verdim charım gitti ve yeniden char kasıyorum :roll:
 
Kayıt
5 Temmuz 2008
Mesajlar
1.243
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
arkadaşlar kaymak94 hatasını anlamış artık yolun dönüşü yok herkezin önünde özür dileyip onu affetmesini istiyor snydromdan çekşe kingwariorda insafa gelse benim charımı geri verse. Ah Anqells ahh charlar çalındıkca Anqells aklıma geliyor acaba bendemi birininkini hacklesem diyorum içim el vermiyor.Elim gitse kalbim yapamazsın diyor acıyı bildigimden.Başkasına tattırma diyor.Ama bazılarının Yüregi buz olmuş o buzu eritmeye hiç çalışmıyorlar gittikce sogutuyorlar insanlardan kendilerini.kingwarior sende insafa gel bende hakkımı helal edeyim sana ama eger insafa gelmez isen öbür dünyada karşılaşacagız bende Helal etmeyecegim ve etmemde bunu bil ve diger hackledigin kişilerin charınıda haklarını helal etmeyecegini biliyorum... Joymax a defalarca Charımın Hacklenmeden 1 Saat öncesinin Bilgilerini yolluyorum İnşallah cevap verirler bana.
 
Yukarı Alt