Kayıt
11 Nisan 2007
Mesajlar
70
Beğeniler
0
Şehir
SiNoP-MaRs arası =)
özür diliyoruz şeklinde kendini türk aydını olarak tanıtan bir kaç kendini bilmez nedüğü belirsiz kişiye tepkimiz büyük bu bölümde oraya imza atan ünlüleri teşhir edip tepkimizide koyalım hepimiz imzalayalım ..

burada özür diliyen ünlülerin isimlerinide yayınlayacağız ve onların olan hiç bir şeyi ne alacağız ne dinleyeceğiz işte kim dost kim düşman ortaya çıkıyor uyan türkiyem uyan ...
http://www.ozurdilemiyoruz.com
http://www.ozurdilemiyoruz.biz/


valla konuyu hem aramadan actım varmı diye hemde buraya koydum modlar kusura bakmayın. herkesin baktığı yer tek burası..!
 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
515
Beğeniler
0
Şehir
KUSADASI
Karsı tarafın suclarından eksıklıklerınden dolayı özür dileyecegımızı sanıyorlrsa yanılıyorlar 2 bakan ozur dıler 70 mılyon ozur dılemezz...
 
Kayıt
20 Nisan 2007
Mesajlar
2.730
Beğeniler
1
Şehir
Bursa Ya Sen?
Eğer ülkemizin Cumhurbaşkanı Ermenistan'a gidiyor ise daha ne diyelim bu vatan bölünmez bu böyle bilinsin Ermenistan'ın tek istediği toprak ama kanımızın son damlasına kadar savaşır, emanete ihanet etmeyiz :!:
 
Kayıt
7 Ekim 2008
Mesajlar
392
Beğeniler
0
Şehir
Konum dediğin nedir ki :P
Kim ne derse desin özür dilemesi gereken onlar.... İmzalıyorum... Güzelim ülkenin dönem dönem içine etmişler, inanmazsanız Osmanlı'nın yükselme döneminden itibaren haritaları gözden geçiriniz:(1453-2009 arası)
 
Yukarı Alt