- Resim Silinmiş.​
OTTOMAN 7/24 BOTTING AND SBOT RENTING​

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.​
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I.SBOT KİRALAMA HİZMETİ:
Bot-Cave, kayıt olmayı çok nadir aktif ettiği için sbot hesabı bulmak sıkıntı olabiliyor. Sbot kiralama hizmeti sbot hesabı olan kişilerin onu belli bir ücret karşılığında bir süreliğine bir şahsa vermesi olayıdır.Ben de bu hizmeti size piyasadaki ortalama değerin altında bir ücretle sunmaya çalışıyorum

Ücret Tarifesi:
  • Bir bilgisayar için:14TL
  • İki bilgisayar için 18 TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II.7/24 BOTTING HİZMETİ:
Ailenizin onay vermemesi, yoğun dersleriniz ve iş hayatınız, hazırlandığınız sınavlar gibi birçok nedenden dolayı karekterinizi geliştiremiyor olabilirsiniz.Burda devreye 7/24 botting hizmeti girer. Bu hizmet sizin yerinize karekterinizi belli bir ücret karşılığında sizin yönergeleriniz doğrultusunda oyunda ikinci bir program kullanarak(bot) gelişmeye bırakır.

• Kullanılan ikinci program (bot) : Sbot
  • Hizmet zaman aralığı: Oyunda bakım olduğu zamanlar hariç bütün günler 24 saat
  • Hizmet Yöntemleri:
    1)Tecrübe puanı(exp) ağırlıklı gelişim:Seviye(Level) arttırma
    2)Yetenek puanı(sp) ağırlıklı gelişim: Belirlediğiniz gap'ta gidilerek gelişim
    3)105+ mağarada yetenek puanı gelişimi
  • Hizmet ücreti:Aylık 15tl
Ek olarak talep edebileceğiniz ücretli şeyler:
  • - Resim Silinmiş.--> 20 TL
  • - Resim Silinmiş.--> 45 TL
  • - Resim Silinmiş.--> 10 TL
  • - Resim Silinmiş.-->7,5 TL
  • - Resim Silinmiş.-->12TL
  • - Resim Silinmiş.-->12 TL
  • - Resim Silinmiş.-->14 TL

Ödeme Yöntemleri:

Paypal Hesabıma Ödeme

Ziraat Bankası Hesabıma Havale
Ziraat havale ücreti almıyor.

PTT'den Havale

İletişim E posta Adresi:[email protected]

Güven sorunu yaşayan arkadaşlarımız isteklerini ve sorularını burdan dile getirebilirler.
- Resim Silinmiş.​

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Konu günceldir. Yakında ares server'ında plvl hizmeti vermeye de başlayacağım. Aynı zamanda sbotmod süre uzatması ve account satımı(üyelik kapalı olduğu zamanlar tabi ki :D ) da yapacağım.

Takımı
Besiktas
helal olsun cok guzel duzenlenilmis ve tasarlanilmis konu bir de hizmet verdigin kisilerin isminin yazili oldugu bir kisim olusturursan referans bakimindan saglam olur konu daha fazla

merhabalar.. haci, ben sro-r-merv"deyim.. nerelerdee plvl yapiyorsunuz? zaman-zaman bende ihtiyac duyuyorum.. bilgilendirirseniz sevinirim..

Yukarı Alt