Arkadaslar otomatik res programi lazımda ong farm için bulamadım link verebilecek var mı acaba ?
![]() |
verilen lınktekı program paralı oldu sanırım..... calısmıyorDangerWalker demiş ki:viewtopic.php?f=53&t=114930
bu işinize yarar galiba
dostum senin önerdiğin programda güzel fakat ben arka planda çalışacak res programı arıyorum. 3-4 tane char açık oldugu için 1 tanesine bağlı kalmak istemiyorum. anlatabildim mi? sağol yinedeDaGangsta demiş ki:Öncelikle level düşecek chara Rumata Loader ile giriyoruz, sonra viewtopic.php?f=53&t=132738 bu konudaki programı indiriyoruz. Level düşecek chara geçip chat komutuna geçip " /arc on " yazıp enter'a basıyoruz. Ardından res atacak chara geçiyoruz. Res skillini herhangi bir slota koyup slot numarasını indirdiğimiz programdan seçip 1000 yapıyoruz ardından programı başlatıyoruz. Charımız ölüyor, resçimiz anında res atıyor, char tekrar ayağa kalkıyor. Bu tempo böyle ilerliyor.
DoNJuaN demiş ki:Arkadaslar otomatik res programi lazımda ong farm için bulamadım link verebilecek var mı acaba ?
Konuyu boşuna hortlatmışsın, sabit konularda zaten çalışan versiyonu mevcut.karizma9856 demiş ki:Link kırık :S