Slim Shady OP ⭐ 14y 13 yil once #1 Nasıl girildiği hakkında fikri olan varmı bir sv' nin facebook sayfasında gördüğüm bir ss 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #2 Senin orda ne işin var? Asıl soru bu 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #3 Hotanın altımı orası TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #4 eski caglardan beri orda yasiyor heralde adam donlu tarzan 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 13 yil once #5 Senin orda ne işin var? Asıl soru bu 😁Bende bir sv'nin facebook sayfasında gördüm dediğim gibi 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #6 Hotanın altımı orası😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 13 yil once #7 Yorumları okudumda 110 mobların ordan girilıyor yazmış jop cavenin girşin ordan üste bi gidiş vardı ama orasımıdır bılmıyorum ordan yukarı cıkıyordum ama denize girildiğini bilmıyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #8 Hotanın altımı orası😗görmedik diye neden eziyosunki şimdi sadnessla1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #9 @Duygusuzz 🎅 ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 13 yil once #10 Keşke haritayı açıp ss çekseymiş neresi olduğunu tam olarak anlardık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil