![]() |
AhahahaCastiel demiş ki:Wowww.. Faydalı olabilir fakat Bunun için Sakin birini bulmak lazım![]()
Lenneth demiş ki:AhahahaCastiel demiş ki:Wowww.. Faydalı olabilir fakat Bunun için Sakin birini bulmak lazım![]()
Benim durumu biliyosun abi, eylülde görüşelim
Bugün buluşuyoduk abi sözde yalan mı ettin ? Kontörüm bitti gece ara da 2 yol muhabbet edek.
Lenneth demiş ki:@Castiel
Adam meşgul beylerBuluşma yalan oldu demek, neyse abi olsun ben alkol alamazdım zaten dişleri çektirdim ya dohtor yasakladı 4 gün
![]()
Abi bak tetikleme,dolap dolu saldırırım şimdi hee :dCastiel demiş ki:Lenneth demiş ki:@Castiel
Adam meşgul beylerBuluşma yalan oldu demek, neyse abi olsun ben alkol alamazdım zaten dişleri çektirdim ya dohtor yasakladı 4 gün
![]()
Benada yasakladı Ama baş ağrısına Diş ağrısına Karın ağrısına Göbek ağrısına Saça başa şimşir tarağa iyi geliyo![]()
![]()
Ahahaha evden çıkamıyordun demin ?Castiel demiş ki:Dolap dolumu... Ben size geliyorum
Rookie demiş ki:Gökhan adresi yolla kanka
harbimi?Toxic demiş ki:Sokaktaki Kızların Hepsine Yapıştım.
hastaneden kol bacak kırık bir şekilde bu mesajı yazmaya çalıştım.Öpüşmek YARARLI !
Lordzek demiş ki:harbimi?Toxic demiş ki:Sokaktaki Kızların Hepsine Yapıştım.
hastaneden kol bacak kırık bir şekilde bu mesajı yazmaya çalıştım.Öpüşmek YARARLI !![]()