Merhaba arkadaşlar ben alpste oynuyorum ve 100 lvl im 101 olmama az bir zaman kaldı. Elimde 12 dgree legent+12 bow var ama bunu 13 d+12legend e çevirip çevirmemekte karasızım çünkü bir çok kişi çevirmememi söylüyor. ama bu bana mantıksız geliyor çünkü çevirince atak öncekine göre çok artıyor. Ama galiba net bilmediğim bir durum var bunu netleştirmek için bu konuyu açtım. Silkroad resmi sitesinde 13 d itemlerle ilgili şöyle bir kısım var"-13 Degree Item’lar Level 101 ve yukarısı Mastery tarafından giyilebilir. Level 114 Mastery tarafından giyilirse ceza uygulanır "
Oyunda bana sakın çevirme aynı atağı vuruyor filan diyolar 115 lvl olunca çevirirsin diyolar. acaba bu resmi sitede yer alan "Level 114 Mastery tarafından giyilirse ceza uygulanır " ifadesinden dolayımı. yani 101 lvl iken 13 d+12 de yapsam 12d+12ile aynı vururum oyun böyle bir kısıtlama getiriyor öyle mi?Doğrumu anlamışım? bunu net olarak bilmeden değiştirmeyeceğim net şekilde konuya Hakim arkadaşlardan cevap bekliyorum...
_tr_mustafa1 Alps...

Oyunda bana sakın çevirme aynı atağı vuruyor filan diyolar 115 lvl olunca çevirirsin diyolar. acaba bu resmi sitede yer alan "Level 114 Mastery tarafından giyilirse ceza uygulanır " ifadesinden dolayımı. yani 101 lvl iken 13 d+12 de yapsam 12d+12ile aynı vururum oyun böyle bir kısıtlama getiriyor öyle mi?Doğrumu anlamışım? bunu net olarak bilmeden değiştirmeyeceğim net şekilde konuya Hakim arkadaşlardan cevap bekliyorum...
_tr_mustafa1 Alps...