Kayıt
2 Haziran 2009
Mesajlar
3.202
Beğeniler
0
Emekli Polis, 25 Yaşındaki Oğlunu Sigara Nedeniyle Öldürdü.
Antalya'da emekli bir polis memurunun oğlunu öldürmesi olayının detayları ortaya çıkmaya başladı. Emekli polisin, 25 yaşındaki oğlunu sigara nedeniyle öldürdüğü belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Düdenbaşı mahallesi 2340 sokak Doğsel Siteleri'nde meydana gelen olayda, emekli polis memuru A.O.T. (60)'nin işsiz olduğu öğrenilen oğlu T.T. (25) ile tartışmaya başladı. Babasına, "Beni okutmadın. Ben de işsiz kaldım." dediği öğrenilen T.T. bir süre sonra evden ayrıldı. Site içerisindeki marketten sigara almak isteyen T.T.'ye market sahibi, "Baban sana sigara vermemi istemiyor. Artık sana sigara veremeyeceğim." dedi.

Bunun üzerine sinirlenen T.T., eve gelerek babası A.O.T. ile tartışmaya başladı. T.T., bir süre sonra evdeki eşyaları babasına atmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine T.T. babasına yumruk attı. Bu davranış karşısında sinirlenen baba A.O.T., beylik tabancasıyla oğluna 5 el ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri T.T.'nin kafasına, diğerleri de vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. T.T. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında emekli polis memuru A.O.T.'nin alkollü olduğu öğrenildi. Olayın ardından eve yakın bir yerde yakalanan A.O.T.'nin, 'O öldü mü? diye sorduğu öğrenildi.

Gözaltına alındıktan sonra Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan A.O.T. adliyeye sevk edildi. A.O.T.'nin sol gözünün altında morluk olduğu görüldü.​

ovv sigarayı bırakıyorum benim pederde polis 8O
 
Yukarı Alt