Icerige atla
Extraloob

Off ne oluyor bi bakar mısınız??

· 25 Replies · 3.2K views
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Arkadaşlar ben her oyuna girişimde çarımla biraz gidiyorum sonra hemen ''???????'' hatası alıyorum..Bıktım bundan lütfen bi çözüm söyler misinizz.... 🙄 :!!&%&! :?
25 Replies
A
Absence ⭐ 19y
Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir once kartı guncellle sonra tekrar dene
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Ekran Kartımı Nasıl Güncelleyebilirim???
A
Absence ⭐ 19y
Cinsini biliyorsan googleye yaz ordan driverini bul indir bilgisayarına yukle
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
hmm...Bi bakayım üstüne yazıyor mu üstünde...Yazar mı acaba ???
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Markasi Nvidia şimdi google'ye direk Nvidia mı yazayım ??
A
Absence ⭐ 19y
masaüstünde sağ tık özellikler ayarlar yap orda yazıyor onu dene
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
oke buldum teşekkürler bi gireyim bakayım sro'Ya yine aynımı olcak...Sizin yardımlarınız içinde teşekkürler...
A
Absence ⭐ 19y
oke buldum teşekkürler bi gireyim bakayım sro'Ya yine aynımı olcak...Sizin yardımlarınız içinde teşekkürler...

Nedemek Herzaman 👍
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Arkadaşlar yine düzelmedi off... bakın hata bu resmini koyuyorum belki bi faydası olur... =((((

LÜTFEN yardım edin!! ÇILDIRICAMM.... 😢 😢 😢 😢 :!!&%&!

- Resim Silinmiş.
N
Neqative-X ⭐ 18y
Bak Arkadasım, Sro clienti güncelle banada oluyordu. En son cıkan sro clienti indir ve silkroadın hedefbul kısmına gir oraya yapıştır. Olmaz ise Yalnış hatırlamıyor isem Bilgisayarım/özellikler/sistem özellikleriden Donanım/Aygıt yöneticisi/Ekran bağdaştırıcıları===> Burda verilmiş Örn: Benim ASUS Extreme AX550 Series 😄
Bunlarda da Olmaz ise Daha iyi bilenlere danış,baktın olmuyor çak formatı 😆
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Benimkide Nvidia Geforce FX 5200 ismi...Neyse işim bitsin bi bakarım...Yardımlarınız için yinede teşekkürler...
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Düzelmiyor off n3 yapıcam ... =(
S
Seppuku ⭐ 18y
arkadaşım ekran kartı ile ilgili olabilir bence ekran görüntüsünü azalt yani srodaki option dan ekran boyutunu düşür pc kasmasın ????? hayatı almazsın sanırım 😉
H
sro clientin en son Clientini Silkroad ın kurulu oldugu dosyaya at düzeliyor. banada oldu daha öyle hata almıyorum allaha şükür
A
AFF__ETMEZ ⭐ 18y
clientin linkini atarmısınız lütfen.
H
Heisenberg ⭐ 19y
Arkadaşlar ben her oyuna girişimde çarımla biraz gidiyorum sonra hemen ''???????'' hatası alıyorum..Bıktım bundan lütfen bi çözüm söyler misinizz.... 🙄 :!!&%&! :?

Prio yu kurup dene+Görev yöneticisinden sro_client'e sağ tuş>öncelik ata>Yüksek yapıp dene 🍺
C
cimbomlum OP ⭐ 18y
Prio nerde yaw???

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: