bide savaşta ettikleri küfürleri görseydin hepsinin grant name de turklerle ilgili küfürler vardı,ortada hiçbişey yoktu hatta adamlara tek laf söylemedik savaş cok eğlenceliydi sonra bi baktık lan bu adamlar bize sayıyo durduk yere,ProFighter da cok guzel yaptı onlarla birlikte savaştı bize karşı Evil or Very Mad hatta ettikleri küfürlere rağmen,şahsen ben olsam o küfürleri gordukten sonra savaşı bırakırdım,kim olsa öyle yapardı...bide savaşta 50_cent die biri geldi sizin guildten _AvRiL_ e hiç bi sebep yokken durduk yere çok ağır küfürler etmeye başladı hatta AquariusS sırf bu sebepten kendini pk yapıp adamı town a şutladı,busefer 50_cent te townda genelden küfür yazmaya başladı,_AvRiL_ in attığı globallerin nedeni oydu_HeaveN_ demiş ki:Puanlama En Son Pirates : 4600 Noway : 4200
Sonra Uniondan Biri Fuck Turks Demez mi !
Bende Union Chatten Daldım Uniona xD
Kaleyi İçerden Yıpratıyordum Yani
Size Orda Kapışırken Bizde Uniondan Kapışıyorduk
Sonuç Olarak Uniondan Çıktık Tabi
Pham ıda Yakalayıp PK Oldum Cool
Yalnız Takılıcaz Artık
Bi Ara Bizlede Yapalım WinkPennywise demiş ki:bugün gene biriyle war yapacaz ama dünkü yenilgiden sonra çok pis gaza geldik busefer acaip bi fark atacaz daha kiminle yapacağımız belli değil ama karşımızda sin yada viet_4ever olmadıkça sonucun değişeceğini sanmam Wink
bize uyar Wink_HeaveN_ demiş ki:Bi Ara Bizlede Yapalım WinkPennywise demiş ki:bugün gene biriyle war yapacaz ama dünkü yenilgiden sonra çok pis gaza geldik busefer acaip bi fark atacaz daha kiminle yapacağımız belli değil ama karşımızda sin yada viet_4ever olmadıkça sonucun değişeceğini sanmam Wink
Canımız Sıkılıo Akşama Kadar PVP Sad
başarılar güzel sonuçları bekior olcazextraloob demiş ki:oy oyyy öttürmüşsünüz fbi falan adamlara bak yahu gelmişler rakip olmuşlar rocco neler yaptı onu merak ediyorum cidden biz liderliği görünce hemen salıyor lakin şu safezone dan çıkmayan tospalara deliriyorum umarım bu akşam ki daha hard olur tek kalemde bitiririz.
şerefinizeee extrabeer