Bugün guildde ,anladığım kadarıyla shaitan spawnında bir olay yaşanmış ve bu olay sonrası guildden 2 kişi benim charım tarafından atılmış ( sanırım Niqhtmare ve Froken ).

Bu olay sırasında charda ben değil tatile gelirken charı emanet ettiğim arkadaşım Kerim vardı ve olayla ilgili daha ayrıntıları öğrenemeden bazı suçlamalarla karşı karşıya kaldım. Ve hala olay hakkında en ufak bir bilgim yok.

İnanın bu oyunda adıma leke gelmesi kadar nefret ettiğim ve üzüldüğüm birşey de yok.

Bu olay yüzünden guildden atılan arkadaşlarımdan ,atan arkadaşım adına özür diliyorum.

Crown >> Alp

Crown demiş ki:
Bugün guildde ,anladığım kadarıyla shaitan spawnında bir olay yaşanmış ve bu olay sonrası guildden 2 kişi benim charım tarafından atılmış ( sanırım Niqhtmare ve Froken ).

Bu olay sırasında charda ben değil tatile gelirken charı emanet ettiğim arkadaşım Kerim vardı ve olayla ilgili daha ayrıntıları öğrenemeden bazı suçlamalarla karşı karşıya kaldım. Ve hala olay hakkında en ufak bir bilgim yok.

İnanın bu oyunda adıma leke gelmesi kadar nefret ettiğim ve üzüldüğüm birşey de yok.

Bu olay yüzünden guildden atılan arkadaşlarımdan ,atan arkadaşım adına özür diliyorum.

Crown >> Alp
Ben atan arkadaşını tebrik ediyourm.Bir suç işlendiğinde cezası çekilir.3 gün sonra guilde geri dönüp kaldıkları gibi devam edecekler.^^

ironEyE demiş ki:
Crown demiş ki:

Crown >> Alp
Ben atan arkadaşını tebrik ediyourm.Bir suç işlendiğinde cezası çekilir.3 gün sonra guilde geri dönüp kaldıkları gibi devam edecekler.^^
Arkadaslar kişileri ben banlamadim.Üzerime iftira atilmiştir.Eğer şüpheniz varsa guildeki herkeze sorabilirsiniz ve bende yapani alkişliyorum çünku hak ettiler.

Yapılan olay şudur.Ancients guildi shaitanı buga sokuyor.Froken elite saldırıyor nightmarede unstuck yaptırıyor.Union üzerindne şiddetli kavga başlıyor.Eğer o 2sini atmasaydı olay pk olmaya ve globalden laf yarışına kadar uzar giderdi...

ironEyE demiş ki:
Yapılan olay şudur.Ancients guildi shaitanı buga sokuyor.Froken elite saldırıyor nightmarede unstuck yaptırıyor.Union üzerindne şiddetli kavga başlıyor.Eğer o 2sini atmasaydı olay pk olmaya ve globalden laf yarışına kadar uzar giderdi...
+1 Ben yapmadim ama yapani tebrik ediyorum.

olay tam şöyle oldu
shaitan gittik buga sokuldu zorla ben bizonla biraz yanına gidip baktığımda bile adam sana pk olucam vs diyordu. sonra buga sokuldu r0wa yı ve bir ark. ı daha pt den attılar bizi pt almadılar kimse bişey demedi benimde gücüme gitti. gittim saldırdım shaitana doğru bişey yaptım demiyorum ama öyle durmakta gücüme gitti. daha sonra hemen guildden uniden yazışmalar başladı. bizim guildden uniden çıkın diyenler oldu ama çıkmadılar. sonra ben masterla olayı konusrken Buzzz beni guildden attı. Uniden çıkılcaktı ama herkes kendi kafasına göre iş yaptığı için resmen curcuna oldu. Unide bizi takan yok doru düzgün kasarken pk olup kesende var küfür edende. Bunlara seyirci kalındı sürekli. Geçen akşam guild emblem için az sayıda kişi para verdi bende bunların arasındaydım hiç göz önünde bulundurulmadı. Guildde de bir karmaşa var zaten Lord gideriz çıkıp başka pt girenler var. bazen çok güzel kenetlenirken guild bazende kimse kimseyi iplemiyor. Ortada bir çok hata ve yanlış var bunların suçu direk bize yıkıldı.....
+ Buzzz adlı kişiye neden attın vs. dediimde küfürlerle karşı kaşıya kaldım.
Yaptığımdan pişman değilim. Ama doğru olduğunuda düşünmüyorum :think:
Froken

Bu çinlilerle olan Şeytan muhabbeti değil demi. Yazılanlara bakılırsa değil. Ama neden 7-8 kişi atıldı hepsimi bunların yanlış yaptı :P. Yapılan hiç bişi yok ortada. Birisi kafasına göre adam sallıyo.

Peki bn nie atıldım guilden [TyCooN] buqün oyuna qirmedim hiç suçum yoq guilden atılmışım :S

benim sözümü dinlenmediği yerde işim yok kimse kusura bakmasın arkadaş. ben melihe diyeceğmi dedim. çıkıcaktınız uniondan adamlar 2 qün son sizi kullanmaya başlıcak eminim. şunu kafanıza sokun beyler türkleri kimse sevmiyo .. biz birbirimize destek çıkmadığımız sürece boyle çok olay yaşarız.

Ps : Nwo ile ilişkimi kesiyorum . herkeze teşekkürler. gidersem yabancı guilde giderim. başka bişi demicem iyi geceler

R0wa demiş ki:
benim sözümü dinlenmediği yerde işim yok kimse kusura bakmasın arkadaş. ben melihe diyeceğmi dedim. çıkıcaktınız uniondan adamlar 2 qün son sizi kullanmaya başlıcak eminim. şunu kafanıza sokun beyler türkleri kimse sevmiyo .. biz birbirimize destek çıkmadığımız sürece boyle çok olay yaşarız.

Ps : Nwo ile ilişkimi kesiyorum . herkeze teşekkürler. gidersem yabancı guilde giderim. başka bişi demicem iyi geceler
Kerem bunu oylamaya sunduk çıkmayalım dediler.Sırf sen dedin diye uniondan çıkmak diğer insanlara haksızlık olmaz mı?Benim sözümün dinlenmediği yerde ben durmam diyorsan master olacağın bi guild kur derim.Çünkü genelde masterin sözü dinliyorlar.^^

ironEyE demiş ki:
R0wa demiş ki:

Kerem bunu oylamaya sunduk çıkmayalım dediler.Sırf sen dedin diye uniondan çıkmak diğer insanlara haksızlık olmaz mı?Benim sözümün dinlenmediği yerde ben durmam diyorsan master olacağın bi guild kur derim.Çünkü genelde masterin sözü dinliyorlar.^^
beni tam olarak tanımıyosun melih.. Sjsroda oynayanlar bilir. ben girdiğim hiç bi guildde master olmadım. ama sözüm dinledi. oylamaya sunduk diyosun o evet vya hayır diyenlerin kaçı benim gibi düşünüyo veya olayı biliyo?.. yanlış düşünüyosun

R0wa demiş ki:
ironEyE demiş ki:
R0wa demiş ki:

beni tam olarak tanımıyosun melih.. Sjsroda oynayanlar bilir. ben girdiğim hiç bi guildde master olmadım. ama sözüm dinledi. oylamaya sunduk diyosun o evet vya hayır diyenlerin kaçı benim gibi düşünüyo veya olayı biliyo?.. yanlış düşünüyosun
Senin ortağın yasin unionda illa demona gidicem diye olay çıkarttığından aramız bozuldu zaten unionla.Neyseki yeniden aramızı yaptık mutlu mesut geçiniyoruz.Senin sözünün emin heryerde dinlenmiştir bro mantıklı şeyler söylediğin doğru.Ama bu sefer bi hata yaptın.Oylamaya sunduk millet 10-9 hayır çıktı.Ama herkes hata yapabilir.^^

Yukarı Alt