Char bottaydı,ptde kasıyordum.Dısardan geldim botu durdurup ptden cıktım üstüme baktıgımda nova duruyodu.Aldım biraz süsledim püsledim fazla ugrasmadan arkadasıma hediye ettim

![]() |
hikaye..? hayatında hikaye dinlememissin,gerceklere inanmıyorsuntimu41 demiş ki:Hikaye süppperrr bro ama arkadaşa hediye ettim kısmı bozmuş
2h novalar staffdan daha fazla para ediyor :( en azından bizim swde
Yinede tebrikler :)
paradan önemli seyler vardırtimu41 demiş ki:hikayeden kastım yalanlamıyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim :) olay iyi fakat satmaman kötü olmuşçok para ediyo yani sonuçta
![]()
paradan önemli seyler vardırCrisis demiş ki:timu41 demiş ki:hikayeden kastım yalanlamıyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim :) olay iyi fakat satmaman kötü olmuşçok para ediyo yani sonuçta
![]()
CherryBrandy demiş ki:@timu41
Hayatta herşey paradan ibaret değildir dostum.
Hemende paragöz yaptınız yav![]()
doğru söylüyosunuz bende katılıyorum yanlış anlaşıldıysak k.bakmayın![]()
timu41 demiş ki:paradan önemli seyler vardırCrisis demiş ki:timu41 demiş ki:hikayeden kastım yalanlamıyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim :) olay iyi fakat satmaman kötü olmuşçok para ediyo yani sonuçta
![]()
acıklaman icin tesekkürler
![]()
@Alpique
4b civarı ediyor![]()
Hocam sizdede çok ucuza gidiyomuştu yav :/
Bizde bir 2h'e 101 set dizersin +5 fb +7 veya 9 silah fln dahil![]()
Bir dahakine staff düsücek.Onuda guild masterine düsünüyorum ins. ama shield düserse sendeDuTy demiş ki:Bizim serverda geçen 2.5 bile bi arkadaş aldı immo 2 bile vardı.Hayırlı olsun Crissss Shield düşerde bana hediye edicen zaten![]()
1.5 b verdimde aldım geçen gün, Nuri.Hangi 4 b den bahsediyosun ^^Crisis demiş ki:paradan önemli seyler vardırtimu41 demiş ki:hikayeden kastım yalanlamıyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim :) olay iyi fakat satmaman kötü olmuşçok para ediyo yani sonuçta
![]()
![]()
@Alpique
4b civarı ediyor![]()
@wild
tesekkürler![]()
Arkadasından almıssındır faruk.Baska arkadasımın nova 2h swordunu 3.5b golda kendim sattımEffsane demiş ki:1.5 b verdimde aldım geçen gün, Nuri.Hangi 4 b den bahsediyosun ^^Crisis demiş ki:paradan önemli seyler vardırtimu41 demiş ki:hikayeden kastım yalanlamıyorum öyle anlaşıldıysa özür dilerim :) olay iyi fakat satmaman kötü olmuşçok para ediyo yani sonuçta
![]()
![]()
@Alpique
4b civarı ediyor![]()
@wild
tesekkürler![]()
paradan üstün olan dostluk için bir hediye önemli değildirtimu41 demiş ki:Hikaye süppperrr bro ama arkadaşa hediye ettim kısmı bozmuş
2h novalar staffdan daha fazla para ediyor :( en azından bizim swde
Yinede tebrikler :)