Küçükken anlam veremediğim etkinliklerdir. Şimdi hayalimdeki kişiyle bizimkini düşünürken bile mutlu oluyorum. bi dakka.. ben onun geçtiği her hayalde mutlu oluyorum
Ve nişan daha ne kadar kötü olabilir derken gangam style çalmaya başladı çoluk çocuk genç yaşlı demeden herkes ortaya karışık bişeyler yaptı o anı gördükten sonra gözlerim karardı bir süre nefes alamadım sonra kuzenle beraber bastık kahkahayı
Damat tarafına gönderilecek büyük faturanın hizmetleridir. Borca olanlar daha çok ödemektedir.
En enteresan ücret talepleri burada belirir;
Abi fotoğraf makinesinin flaşı patlamaz,makas kesmez,davul tokmağı iyi vurmaz,arabanın kapısı açılmaz....vs (damatta para bitene kadar devam eder)
Güzel şeylerdir ya düğünler, nişanlar. Eşin dostunla eğlenirsin, gülersin. Halay çekersin, çiftetelli oynarsın , tulum oynarsın. Bütün sinirini stresini atarsın bu ortamda. Hele birde kır düğünü oldu mu tadından yenmez. Güzeldir bizim düğünlerimiz.
bi de bunun entel cinsi vardır pek yakında kuzenimin uygulayacağı türden. ortakoyde boğaz manzaralı gece kokteyl düğünüymus kendileri. Biri de demiyor ki bu insanlar nereye park edecekler!
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.