BaTTeRST_
Bilgiliyim
ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls
![]() |
scream yada extraya ö.m. at onlar yapar.... Winkaman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls
Teşekkürler. RazzS0NS4HN3 demiş ki:bencede Jigsaw çok dehşet![]()
Nickin tarafımca değiştirilmiştir...Bir dahaki sefere topic yerine 3 adminden birine PM ile bildirirseniz daha bir güzel olur...aman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls
Gak git birader yajesuswan demiş ki:Nickin tarafımca değiştirilmiştir...Bir dahaki sefere topic yerine 3 adminden birine PM ile bildirirseniz daha bir güzel olur...aman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls
teşekkür ederim.jesuswan demiş ki:Nickin tarafımca değiştirilmiştir...Bir dahaki sefere topic yerine 3 adminden birine PM ile bildirirseniz daha bir güzel olur...aman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls
muhahaRonin demiş ki:Gak git birader yajesuswan demiş ki:Nickin tarafımca değiştirilmiştir...Bir dahaki sefere topic yerine 3 adminden birine PM ile bildirirseniz daha bir güzel olur...aman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls![]()
biz bunu desek nolurdu acabaRonin demiş ki:Gak git birader yajesuswan demiş ki:Nickin tarafımca değiştirilmiştir...Bir dahaki sefere topic yerine 3 adminden birine PM ile bildirirseniz daha bir güzel olur...aman_banlama demiş ki:ben nickimi BaTTeRST yapmak istiyorum vea kim yapabilir yardim pls![]()
Bro muhabbetim olan insan derse lafım yok haşa,ama tanımadığım birisi derse koparırım kayışı hiç anlamam...jR_ demiş ki:tamamen kişiler arasında ki karşılıklı sevgi saygı çerçevesine dayanan bi cümle olmus![]()
biz bi aileyiz gayet normal bunnar demi bro's
Yeahh... CooljR_ demiş ki:Herkezin At ı İp i hazır =)) tanımadıklara kayış koparsa
jR_ demiş ki:Herkezin At ı İp i hazır =)) tanımadıklara kayış koparsa